Primesti zi de zi cadouri de la Fortuna de sarbatori

Primesti zi de zi cadouri de la Fortuna de sarbatori
Unibet_468x60

Tot Fortuna este casa de pariuri online care termina anul in forta. Acum ca suntem in prag de sarbatori, ai de luni pana vineri numai cadouri speciale din partea acestei case de pariuri si jocuri de noroc din mediul online.

Luni, marti, miercuri, joi si vineri se traduc prin usurel, martea norocoasa, iset, pe mobil si de weekend. Fiecare zi a saptamanii este astfel speciala pentru membrii Fortuna, ei bucurandu-se de cate o promotie strict adresata lor. Si tu te poti bucura de magia premiilor oferite de Fortuna in aceasta perioada daca te alaturi cat mai ai timp sa profiti de perioada de valabilitate a promotiei.

Fiind o promotie originala, ea se adreseaza ambelor tipuri de membrii: cei deja ce detin cont si celor care inca nu au un cont la Fortuna, dar isi deschid unul nou ca acest prilej. Cum subliniam mai sus, in fiecare zi a saptamanii ai cate un bonus care te asteapta. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti regulamentul de participare si sa dai curs misiunilor zilnice pentru a beneficia de bonusul din ziua respectiva.

Nu mai sta pe ganduri si bucurate de un final de an incendiar la Fortuna cu premii ce te asteapta zilnic sa le incasezi in cont.

Related posts

Unibet_468x60