Cum traducem probabilitatea cotelor la fotbal

Cum traducem probabilitatea cotelor la fotbal
Unibet_468x60

O intrebare care se pune foarte mult despre preturile de pariere la fotbal, este modul in care le traduceti in probabilitate? Sau, pentru a pune-o intr-un alt mod, cum probabilitatea determina cotele de pariere? Ce are probabilitatea de a face cu cotele in sine? Ei bine, predictiile de pariuri fotbal, desigur, trebuie sa se bazeze pe probabilitate. Iata de ce se bazeaza cotele, astfel incat sa puteti avea de fapt un pariu. Spuneti ca ati luat o piatra si l-ati ascuns intr-una din mainile dvs. si ati cerut pe cineva sa ghiceasca mana in care a fost. Probabilitatea este de 50% -50%, deoarece ar putea fi doar una din cele doua maini (presupunand ca nu ati fost inseland si scapand piatra!). Datorita faptului ca au fost doar doua rezultate, acest lucru se va traduce ca Evens in pariurile de fotbal, ceea ce inseamna ca exista o sansa egala de a obtine acest drept (sau gresit, in functie de tipul de cupa jumatate plina sau jumatate gol ). Este destul de taiat si uscat. Dar, daca dati un zar, atunci doar pentru a pune acest context in context, puteti avea doar unul din sase rezultate. Acest lucru in termeni de pariuri ar fi pret la 6/1, pentru ca ati avea o sansa de a alege numarul corect.

Sunt cotele de pariuri la fotbal atat de simple? Desigur ca nu. De ce? Pentru ca atunci cand doua echipe se ocupa de teren, sunt posibile trei rezultate, dar nu toate sunt egale la 3/1 (sau pariatul are o sansa de a obtine rezultatul corect) pentru ca nu au toate o sansa egala de a se intampla. Manchester United are o sansa mai mare de a castiga un meci impotriva lui Burnley, de exemplu, decat Burnley face sa bata Manchester United in acelasi meci. Nu exista trei parti egale unui meci. Pretul tuturor rezultatelor (victorie acasa, egalitate, victorie in deplasare) la 3/1 nu ar fi profitabil pentru casa de pariuri online.

Preturile de pariuri la fotbal sunt un pic mai complicate, deoarece cotele de pariuri nu se bazeaza exclusiv pe ceva ce se intampla si, prin urmare, relatia directa cu probabilitatea si cotele de pariuri la fotbal trebuie sa se schimbe putin. Ganditi-va la o scara de la 0 la 100. Zero ar fi certitudinea absoluta ca ceva nu s-ar intampla si numarul 100 ar fi siguranta absoluta ca un eveniment se va intampla. La jumatatea drumului ar fi punctul in care ar putea merge absolut oricum. Dar, desigur, nu pariati cu probabilitatea ca ceva sa se intample, asta nu este intreaga poveste in spatele unui pariu de fotbal.

Related posts

Unibet_468x60