Unibet ofera cota 25 la meci egal in EL CLASSICO

Unibet ofera cota 25 la meci egal in EL CLASSICO
Unibet_468x60

Ce poate fi mai furmos decat sa pariati la cea mai tare casa de pariuri online legala din Romania. Va spunem noi, o cota de 25 oferita la un meci terminat la egalitate in primul EL CLASSICO din acest sezon. Da este adevarat acest meci se aproprie in doar cateva zile si echipele deja simt presiunea jocului si a miilor de fani care le asteapta evolutia.

Cu aceasta ocazie puteti avea o evolutie si voi la pariuri sportive pe Unibet daca va deschideti cont nu de pariuri sportive si plasati un pariu ca aceasta partida se va termina la egalitate. In plus fata de cota obisnuita veti beneficia de o cota de 25 daca sunteti client nou pe Unibet si va deschideti cont cu aceasta ocazie. In plus fata de alte oferte pe acesta partida, la Unibet castigul se incaseza cash de data aceasta, insemnand ca nu mai este nevoie de rulaj pentru a beneficia de banii reali.

Daca sunteti in cautarea de noi provocari la pariuri sportive si nu aveti unde sa beneficiati de una, atunci Unibet este locul portiviti pentru voi. Cu doar 10 lei pariati puteti avea un castig de 250 fara griji de rulaj unde stiti si voi ca riscurile sunt pe masura.

Related posts

Unibet_468x60