Noile benefii oferite pariorilor noi la Netbet

Noile benefii oferite pariorilor noi la Netbet
Unibet_468x60

Netbet deja prinde contur ca fiind una din cele mai bune case de pariuri online de la noi din momentul introducerii licentei de functionare in mod legal pe teritoriul tarii noastre.

Intotdeauna Netbet a stiut sa-si rasplateasca membrii si a venit mereu in intampinarea lor cu promotii atragatoare si pline de beneficii. Acum in perioada cupelelor europene vine cu o promotie exclusiva pentru membrii noi. Acestia vor beneficia de un freebet in valoare de 200 ron si de un numar de 50 de rotiri gratuite la unul din jocurile de slots eligibile in aceasta promotie, sau mai bine spus pachet de bun-venit.

Evident orice pachet de bun-venit se dobandeste de catre membru in urma efectuarii primei depuneri in cont nou deschis pe Netbet. In cazul acestei promotii surpriza vine de la faptul ca nu trebuie sa depuneti o suma cel putin egala cu valoarea freebet-ului. Suma minima in acest caz este de 50 ron pe care trebuie sa ii plasati pe un pariu la cele 4 partide de Champions League din aceasta saptamana. Indiferent daca, pariul plasat de voi este sau nu castigator, cei 200 ron gratis vor fi creditati in contul vostru mai exact in balanta bonus, chiar dupa validarea pariului plasat cu bani reali in valoare de 50 ron.

Related posts

Unibet_468x60