Pariaza contra scor corect 0-0 pe Betfair

Pariaza contra scor corect 0-0 pe Betfair
Unibet_468x60

Iata sistemul meu:

Scor corect 0-0: Se intampla foarte rar in special in echipele cu atacuri explozive precum Real Madrid, Barcelona, ​​Juventus, Inter, Milan, Arsenal, Man Utd, Chelsea etc.

Aceste echipe isi termina rar jocurile cu 0-0 indiferent daca atrag, pierd sau castiga. Asa ca am cautat indeaproape acest tip de pariu.

La Betfair s-ar putea
1) inapoi 1 sau mai multe obiective pentru a se intampla intr-un joc cu cote intotdeauna in jur de 1,05 sau
2) stabilesc scorul corect 0-0 la cote intotdeauna in jurul valorii de 12.

Cele doua de mai sus sunt practic aceleasi. Problema optiunii 1 este putinul profit pe care il obtineti, iar cu optiunea 2 este responsabilitatea uriasa pe care o suporta daca jocul s-ar incheia cu adevarat 0-0.

Recomandam casele de pariuri care se ridica la cele mai inalte standarde de calitate (in ceea ce priveste dimensiunea, asistenta pentru clienti, taxe, …). Lista noastra de cele mai bune case de pariuri online este compilata cu cunostinte de specialitate.

Saptamana trecuta am facut cateva statistici despre aproximativ 200 de meciuri culese aleatoriu de pe un site de scoruri si, practic, am inclus toate meciurile (chiar si acolo unde sunt echipe japoneze etc.). Remiza 0-0 s-a intamplat doar de 16 ori din cele 200 de jocuri, deci o rata de greva foarte buna de 92%. Cred ca daca sunteti mai selectivi, acest lucru poate merge cu usurinta pana la 95% -98% Cand am evaluat scorurile 0-0, majoritatea remizilor 0-0 au fost echipe de diviziune inferioara necunoscute pentru mine.

Cand mi-am asumat o miza initiala de 5 lire sterline si dupa un plan de miza foarte de baza, cu cote la 11, dupa 200 de meciuri, banca de pariuri devenise 582 lire sterline! Ce profit frumos.

Problema acestui sistem este ca raspunderea este atat de mare daca nu ai suficient de ghinion sa lovesti un joc 0-0 chiar si cu echipe de inalta calitate.

Chiar sambata trecuta am inceput acest sistem cu bani reali si am pariat pe Man Utd, Arsenal, Real Madrid, Roma, Barcelona si jocurile lor au avut o multime de goluri, asa ca am castigat pariul.

Related posts

Unibet_468x60