Invata sa pariezi pe golf si te umplii de bani la pariuri

Invata sa pariezi pe golf si te umplii de bani la pariuri
Unibet_468x60

Golful este un sport excelent pentru a paria pe pur si simplu din cauza preturilor restante pe care le puteti obtine pe piata castigatorului absolut – chiar si pe favoritul turneului. Deci, daca puteti gasi un castigator pe teren, puteti reveni la niste bani mari.

De exemplu, US Open are un domeniu de peste 150 de jucatori, castigand astfel evenimentul este o realizare uriasa. Cotele reflecta acest lucru: preferatul turneului Rory McIlroy poate fi sustinut de la 7/1. Exista jucatori la pretul de 50/1 si peste – si vorbim de fosti castigatori majori si de jucatori din top 20 din lume – care ar putea castiga in mod legitim turneul. Deci, face-ti temele atunci cand pariezi pe golf este esentiala!

Tipuri de pariuri pentru golf

In plus fata de pariurile traditionale castigatoare, nu uitati ca puteti paria in fiecare mod. Multi agenti de pariuri va vor oferi o cota de 1/4 pentru jucatorul ales pentru a termina in top cinci. Intoarcerea ta se bazeaza pe pozitia lor de finisare, de ex. daca alegerea dvs. este cea mai buna pentru dvs., intoarcerea dvs. va fi mai mare decat daca jucatorul dvs. termina pe locul cinci, dar parierea in fiecare mod este o modalitate excelenta de a va acoperi miza si, speram, sa faceti un profit.

Majoritatea turneelor ​​de golf, care se desfasoara saptamanal in Europa si SUA, utilizeaza acelasi format. Patru runde se joaca in fiecare zi de joi pana duminica. Dupa doua runde, o gramada de jucatori sunt taiate, lasand cele mai bune rezultate ramase pentru ultimele doua zile. Aceasta, de obicei, stabileste o finala interesanta.

In primele doua runde, trei jucatori se insotesc unul pe celalalt in jurul unui curs in “trei mingi”. Punterii pot paria pe care dintre acesti jucatori ei cred ca vor avea o runda mai buna decat celelalte doua. In ultimele doua runde, jucatorii joaca in perechi sau “doua bile”, asa cum sunt cunoscuti, si, de asemenea, putem sa-i intoarcem pe jucatorul despre care credem ca va iesi in topul duelului personal.

Asa cum v-ati astepta la pariurile de raspandire disponibile pe toate cele de mai sus plus o serie de alte piete, inclusiv marja castigatoare, intervalele de scor si pozitia finala a unui jucator.

Related posts

Unibet_468x60