Cum se valideaza biletul 22Bet cu pariuri la handicap

Acest tip de pariu pe 22Bet reprezinta diferenta de goluri cu care echipa favorita porneste meciul. Pentru a fi castigator, echipa care este considerata favorita trebuie sa castige meciul la diferenta de goluri data de cifra din fata, adica 1, 2, 3 goluri.Si in acest caz, daca echipa favorita are o cota de castig mica, automat s cota pe care o va primi handicapul va fi mai mica. Si invers, daca echipa respectiva are  o cota mare la castig, si handicapul va fi mai mare.

De retinut ca pe 22Bet in cazul in care cotele echipelor sunt relative apropiate sau chia regale, atunci optiunea handicap nu se acorda.

Mai trebuie spus ca la 22Bet aceasta optiune a handicapului se regaseste sub forma “-1,5”, “2,5” ,etc pentru ca la alte case de pariuri se regaseste sub forma “-1”.”-2”.

Verificarea biletului la 22Bet se face prin mai multe modalitati.

Una este prin verificarea pe site-ul casei de pariuri. Pentru a face acesty lucru, este nevoie sa va logati in contul pe care il aveti, prin introducerea username-ului si a parolei, iar apoi sa introduceti codul biletului.

O alta modalitate de verificare a biletului este vizualizarea rezultatelor pe teletext.Aici, aveti mai multe pagini.Una este pentru meciurile care se disputa live, in acel moment,iar rezultatele sunt actualizate pe loc, sau, daca nu aveti posibilitatea sa va verificati rezultatele in ziua respectiva, puteti sa o faceti pe pagina de teletext dedicata tuturor rezultatelor meciurilor din ziua respectiva. Structura paginii de teletext a celor de la 22Bet este una simpla.

Astfel, pe prima pagina sunt meciurile de fotbal din acea zi, apoi vine pagina cu oferta pentru alte sporturi, din acea zi, apoi pagina de rezultate live, aici pot fi mai multe pagini, daca oferta este bogata, iar mai apoi vine pagina cu rezultatele tuturor meciurilor care au fost in oferta, in ziua precedenta.

Si site-ul casei de pariuri are o sectiune dedicata meciurilor live, dar, pentru accesarea acesteia, este nevoie, de asemenea, de logarea in cont, cu username-ul si parola aleasa.

Partener Germania: bbbet-de.com