Betfair readuce cotele marite in prim plan

Betfair readuce cotele marite in prim plan
Unibet_468x60

Ce bine ca reincep meciurile europene. De spatamana trecuta avem parte de partdie foarte intresante din cele doua mari competitii ce se desfasoara la nivel european. Azi Liverpool o va intalnii pe Bayern intr-o partida ce ar putea fi decisiva pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei.

Tot la fel de decisiva este si o cota de 30 ce se ofera pariorilor noi pe Betfair ce aleg sa parieze la total goluri pe aceasta partida. Doar un singur gol sa se marcheze si boom, incasati un castig pe o cota de 30. Meciul pare unul echilibrat, dar sansele sunt foarte mici sa nu se marcheze cel putin un gol in aceasta partida.

Verti sa participati, nimic mai simplu, completati formularul de inregistrare pe Betfair si utilizati codul ZFBNH pentru a intra in posesia cotei de 30. Da, este atat de simplu, dupa care va ramane doar sa va verificati contul in acelasi timp cu efectuarea primei depuneri. Depunerea este necesara pentru a asigura miza de pariere ce se poate plasa pe super cota de 30.

Valoarea mizei o regasiti in regulamentul de participare la aceasta promotie marca Betfair. Important este sa aveti parte de un castig prin aceasta promotie si sa va bucurati ulterior de pariuri sportive din plin alaturi de o casa de pariuri sportive cu traditie la nivel european.

Related posts

Unibet_468x60