Ne mai lovim de o cota de 35 la Barcelona pe Betfair

Ne mai lovim de o cota de 35 la Barcelona pe Betfair
Unibet_468x60

Partenerii se respecta. Betfair ne ofera inca odata o cota de 35 pentru victoria Barcelonei, de data aceasta impotriva celor de la Leganes. Daca stam putin sa ne gandim la diferenta de valoare dintre cele doua echipe, cota de 35 este una usoara de castigat, insa spre deosebire de cota normala, este o cota promotionala, asta insemnand ca va trebuii sa indepliniti o serie de criterii de eligibilitate pentru a beneficia de ea.

In primul rand trebuie sa nu detineti un cont de Betfair, ci sa-l deschideti prin intermediul acestei promotii. Pe formuarul de inregistrare sa mentionati codul promtiei: ZFBHR. Codul nu face altceva decat sa activere in contul vostru cota de 35 ce se ofera la victoria Barcelonei. Dupa ce treceti de acest pas initial, va trebuii sa va verificati identitatea si concomitent sa efectuati prima depunere in cont. Depunerea va este necesara deoarece o parte din ea va fi miza ce se pariza pe cota de 35. In cazul de fata miza este acoperita de valoarea depunerii minime acceptate pe Betfair.

Dupa ce veti avea contul alimentat, veti merge in oferta si veti plasa miza recomandata pe victoria Barcelonei. In caz de pariul este castigator, castigul va fi distribuit in mod proportional cu diferenta dintre cota reala si cea bonus intre balanta normala si cea bonus.

Related posts

Unibet_468x60