Betfair

Betfair
Unibet_468x60

Ofertă de bun venit: BONUS 50% PÂNĂ LA 450 RON. Înregistraţi-va acum.

Bonus detalii

Tip bonus: Cash
Procent: 50%
Valoare: 500 RON
Rulaj: x4 (depozitul + bonusul)
Cota minima: 1.60
Valabilitate: 90 de zile pentru a rula bonusul

Betfair înregistrare – 500 RON bonus »


Betfair traditie si stil

Betfair este singura casa de pariuri online cu exchange ce activeaza pe piata din Romania. Daca la restul caselor de pariuri online esti doar in postura de parior, aici ai si posibilitatea sa fi tu casa de pariuri pentru alti pariori ca tine.

Probabil acest aspect va va atrage atentia si veti dorii sa dechideti un cont de pariuri sportive aici, la una din cele mai mari case de pariuri britanice existente la noi. Betfair are mai multe particularitati din care amintim de cotele peste medie din oferta, dar si de specialitatea casei, si anume cotele marite ce se ofera clientilor noi la diverse meciuri, pe langa bonusul din pachetul de bun venit.

Betfair bonus la pariuri sportive

Aici te asteapta un pachet de bun venit decent pentru a incepe parierea. Valoarea maxima a bonusului care se acorda clientilor noi este de pana la suma de 450 ron si ea reprezinta 50% din valoarea primei depuneri. Am putea zice ca nu este un bonus prea atractiv, dar clientii noi pot combina acest bonus cu o promotie de cote marite la o partida de fotbal sau tenis ce se poate desfasura chiar in ziua in care decideti sa deschideti contul.

Cotele din promotia respectiva, spre exemplu cu o miza de 50 ron, va pot adduce in caz de castig un bonus suplimentar, de regula de cel putin 5-6 ori fata de miza mentionata. Pana la urma ajungeti sa va dublati depunerea initiala.

In ceea ce priveste modalitatea de deschidere si validare a contului, este cea clasica, numai ca pentru cotele marite din ziua in care aplicati pentru cont, trebuie sa specificati pe formularul de inregistrare si codul promotiei.

Betfair înregistrare – 500 RON bonus »

Betfair bonus la primul pariu pe exchange

Ce poate fi mai frumos la pariuri sportive decat si tu cel care face cotele, mai exact sa preiei roul unei case de pariuri. Acest lucru este posibil daca iti faci cont nou de pariuri sportive pe Betfair Exchange. Bonusul la prima depunere este de doar 10 lire sau echivalentul valutei in care iti deschizi contul. Marele avantaj de la exchange vine de la optiunile de pariere lay si back care sunt disponibile la sub fiecare tip de pariu obisnuit.

Daca la un meci pariezi pe “Back” este un parior normal, in schimb preiei controlul si astepti ca alt parior sa plateasca cota ta, in momentul in care plasezi pe exchange un pariu de tip “Lay”. Daca se intampla ca un meci de la exchange sa nu aiba disponibila optiunea de “Lay” la un anume tip de pariu, poti stabili tu cota respecitva si aceasta se va valida in momentul cand un alt parior plaseaza un pariu de tip “Back” pe ea.

Cote marite si freebet-uri

Fiecare casa de pariuri are posibilitatea sa sponsorizeze chiar si echipe de fotbal. O rasplata pe care o primesc echipele respective sunt de obicei cotele marite la victoriile acestora in diverse partide pe care le disputa pe parcursul unui sezon.

Aceste cote marite sunt prinse in diverse promotii exclusive, iar daca voi prindeti cota marita, diferenta de castig dintre cota reala si cea marita o primiti in cont sub forma de freebet.

Alte freebet-uri va asteapta pe Betfair la pariurile de tip acumulator la total goluri sau cu ocazia altor promotii.

Related posts

Unibet_468x60