Betano

Betano
Unibet_468x60

Despre Betano se aude tot mai des pe piata pariurilor sportive din Romania. In scurt timp de la lansare Betano a devein o casa de pariuri online tot mai populara si preferata de pariori. Dupa cum bine stiti fiecare brand are cel putin o particularitate care-l deosebeste de celelalte si te determina sa devii partenerul lor la pariuri sportive.

In prezent Betano ne face sa ne simtim cel putin nostalgici prin stilul sau care ne aminteste de unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive care in prezent datorita conditiilor de functionare impuse de ONJN in tara noastra, refuza sa-si ofere serviciile odata cele mai apericiate de marea majoritate a pariorilor ce prefera sa joace online.

Betano înregistrare – 500 RON bonus »

Betano concentreaza cele mai bune aspecte ale altor case de pariuri online si vine cu originalitatea sa peste ele, oferindu-le pariorilor un model elegant si eficient de pariere si experienta de joc.

Pariuri, pariuri live si casino sunt cele 3 directii in care Betano se concentreaza in prezent, insa cu promosiouni de largire a spectrului de servicii oferite jucatorilor din Romania. Betano chiar foloseste si un model de parteneriat intalnit la marii operatori cum ar fi alegerea si unui partener oficial la pariuri, in cazul lor echipa selectata fiind echipa reprezentativa a Oltenilor, mai precis o „iubire alb-albastra”.

Pariorii doritori de un stil nou si totusi cu nuate de traditional nostralgic sunt invitati sa viziteze pagina oficiala a celor de la Betano pentru a se convinge de acest aspect. Imediat ce a-ti accesat pagina va veti aduce aminte despre ce traditional la pariuri sportive vorbim si veti intelege de ce tot mai multi pariori prefera un cont de pariuri online pe Betano.

Perioada de lansare a trecut, iar cine a fost pe faza a profitat de aceasta perioada in care Betano a oferit un bonus atractiv fara depunere. Acum Betano s-a aliniat deja cu restul caselor de pariuri online si ofera un bonus de bun venit de 100% din valoarea primei depuneri, pana la suma limita specificata in termenii si conditiile de joc.

In privinta pariurilor sportive si a celor live va asiguram ca aveti poate cele mai multe variante de selectie compartiv cu alte branduri ce opereaza la noi. Poate acesta este unul din motivele pentru care Betano incepe sa devina un nume tot mai prezent pe buzele pariorilor.

Betano înregistrare – 500 RON bonus »

Depunerile si retragerile din cont se efectueaza prin cele mai populare si facile metode ce pot fi la indemana oricui, pornind de la transferul bancar si finalizand cu portofele virtuale si servicii de transfer bani ultilizate in intreaga lume.

Daca aveti probleme cu pagina web sau nu va descurcati cu anumite proceduri ce trebuiesc urmate, anagajatii Betano de la suport va stau la dispozitie prin mail, telefon, chat sau orice alt canal de suport agreat.

Un element important pe care Betano pune accent in relatia cu clientii sai este verificarea identitatii pentru ca parteneriatul sa se desfasoare intr-un climat de incredere si transparenta deplina. Acest aspect trebuie tratat cu prioritate de catre toti pariorii ce vor sa incheie un parteneriat aici.

Related posts

Unibet_468x60