Netbet

Netbet
Unibet_468x60

Pachetul de Bun Venit constă în cinci bonusuri cu valoare totală de 1500RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depozite efectuate pe NetBet Sport.

1 500 RON bonus

Bonus detalii
Tip bonus: Cash
Procent: 100%
Valoare: 500 RON
Rulaj: x4 (depozit + bonus)
Cota minima: 1.60
Valabilitate: 60 de zile pentru a rula bonusul

Netbet înregistrare – 500 RON bonus »

Netbet cel mai mare bonus la inregistrare

Netbet este o casa de pariur online cu o experienta in industria jocurilor de noroc de peste 10 ani. In toti acesti ani au cunoscut o evolutie fantastica. Acum Netbet este singura casa de pariuri online din Romanina care ofera cel mai mare pachet de bun venit pariorilor noi. Reprezentatul de imagine este Dan Petrescu, un mare fotbalist al nostru, un simbol puternic si un model excelent. Forta unui inceput bun este atu-ul acestei case de parirui online care detine o platforma de joc extraordinara si moderna in acelasi timp, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

Inca de la prima vizita pe pagina oficiala, Netbet te va surprinde cu designul sau atractiv si totodata intuitiv chiar si pentru cei mai noi pasionati in acest domeniu. Informatia este bine structurata pe pagina de pornire si ai la indemana tot ce ai nevioe sa incepi o noua experienta la pariuri sportive. Important este sa iti doresti acest lucru si sa te apuci de treaba, mai ales ca ai in fata cel mai mare pachet de bun venit care il poate primii un parior in tara noastra.

In privinta aspectului si a optiunilor disponibile pe site, Netbet respecta cele mai inalte standard in domeniu. Informatia este structurata pe cele 3 colone care le vedem la majoritatea caselor de pariuri online, la fel si menurile si submeniurile care sunt prezente in partea de sus.

Netbet înregistrare – 500 RON bonus »


Bonus de bun venit pana la 1500 ron

Este cat se poate de real bonusul de 1500 ron pentru pariorii care isi deschid pentru prima data un cont de pariuri sportive la aceasta casa de pariuri. Doar 3 pasi de despart de cel mai urias bonus de bun venit. In plus creditarea lui in contul tau nu presupune sa indeplinesti prea multe conditii cum se intampla la alte case de pariuri. Aici daca urmezi pasi de mai jos ai bonusul imediat:

Pasul 1: deschidere cont pe Netbet
Pasul 2: in zona casierie din contul tau introduce codul “NETBET1” si efectuezi prima depunere
Pasul 3: pariaza depunerea o singura data si bonusul va fi creditat in contul tau

Valoarea bonusului este de 100% din valoarea primei depuneri si va fi disponibila in contul vostru dupa ce parcurgeti cei 3 pasi descrisi anterior.

Netbet înregistrare – 500 RON bonus »


Cele mai multe freebet-ul le ai pe Netbet

Apoape ca nu exista competitie importanta la care Netbet sa nu-si rasplateasca pariorii cu bonusuri sub forma de freebet. Fie ca pariezi pe fotbal, tenis, baschet sau orice alt sport preferat este greu sa nu gasesti o promotie care ofera un freebet cu o anume valoare in functie de popularitatea evenimentului sau amvergura turneului din care face parte.

Doar Netbet este singura casa de pariuri online care te pandeste cu freebet-uri apoape in fiecare zi.

Related posts

Unibet_468x60