Pariaza pe nationala la Circus si primesti 100 ron bonus

Pariaza pe nationala la Circus si primesti 100 ron bonus
Unibet_468x60

Varnd-nevrand va incepe o noua campanie de calificare pentru Campionatul European ce se va desfasura in 2020. Nationala noastra va lua si ea startul in stagiul preliminar de califcare la faza finala. De multe ori echipa nationala a adus posibilitatea multor pariori sa castige bani bonus daca aleg sa paireze la meciurile sale.

Un pariu bonus in valoare de 100 ron este oferit de Circus la primul meci al nationalei impotriva celor de la Muntenegru. Doritorii celor 100 de ron bonus se pot inscrie direct de pe pagina promotiei. Participarea se face in baza unui cont de pariuri sportive deschis la Circus. Fie va autentificati daca detineti unul, fie va deschideti unul nou in doar cateva minute. Odata trecuti de aceasta faza va trebuii sa cititi regulamentul promotiei pentru a vedea ce mize maxime sunt premise si eventual sa efectuati o depunere in baza careia sa aveti fonduri suficiente in cont pentru a plasa pariul ce va poate aduce cei 100 ron bonus.

Odata ce aveti indeplinite criteriile de miza va trebuii sa alegeti un pariu pre-meci la o cota de minim 1.80 si sa plasati un pariu in valoare de 200 ron. Imediat dupa plasarea pariului veti primii bonusul de 100 ron, iar daca nationala marcheaza un gol in prima reprize inca un bonus suplimentar de 50 ron.

Related posts

Unibet_468x60