Sportingbet

Sportingbet
Unibet_468x60

Bine ați venit la sportingbet.com! Intraţi în fascinanta lume Sports. Imediat ce efectuaţi prima depunere, vă vom credita în cont până la 200 RON.

Bonus detalii

Tip bonus: Cash
Procent: 100%
Valoare: 200 RON
Rulaj: x10 (bonusul)
Cota minima: 1.70
Valabilitate: 30 de zile pentru a rula bonusul

Sportingbet înregistrare – 200 RON bonus »


Sportingbet traditie si professionalism

Sportingbet se numara printre cei mai vechi operatori de pariuri sportive. Originea acestei case de pariuri este australiana si este de pe la inceputul anilor ’90. In aceste aproape 3 decenii de existent Sportingbet a suferit multe transformari si a ajuns ceea ce este in present, una din cele mai longevive case de pariuri online.

De altfel este si printre primele care a lansat o versiune online, momentul fiind foarte apropiat cu aparitia si extinderea internetului la scara modiala. Acest lucru i-a conferit un mare avantaj in fata altor case de pariuri online. O particularitate importanta a celor de la Sportingbet este faptul ca permite plasarea de pariuri si prin telefon, serviciu care alte case de pariuri online nu-l au si care ii ajuta in relatia cu clientii sai mai pretentiosi.

In timp Sportingbet a reusit sa se perfectioneze si sa utilizeze cele mai noi si performante tehnologii pentru a oferii servicii de calitate tuturor clientilor sai. Pagina web este personalizata pe fiecare tara in parte la fel si pachetele de bun venit. Stilul de lucru este cel mai popular in domeniu si la fel si serviciile oferite. Dintre toate casele de pariuri online, Sportingbet este cunoscuta ca stapana freebet-urilor, ea oferind zilnic cate un freebet clientilor sai in functie de activitatea desfasurata.


Sportingbet ofera bonus dublu la prima depunere

Fiind o casa de pariuri cu traditie stie ce este cel mai bine pentru clientii sai. Chiar daca vechimea sa se apropie de 3 decenii, inca mai sunt pariori care nu detin aceasta casa in protofoliu. Cei care se hotarasc sa o faca primesc un bounus de 100% din valoarea primei depuneri imediat dupa ce o efectueaza. Valoarea maxima a bonusului ce se acorda noilor veniti este de maxim 200 ron.

Pachetul de bun venit oferit de Sportingbet este unul decent si este bun pentru inceput. Conditiile de rulaj ale bonusului sunt minimale, asta insemnand rularea bonusului doar o singura data si pe cote de 1.60 pentru a se transforma in bani reali. Sportingbet pune accentul pe misiunile simple pentru pariori, aspect ce-i scoate mult in fata altor case de pariuri online.

Sportingbet înregistrare – 200 RON bonus »


Sportingbet premiaza activitatea ta zilnic cu un freebet

Freebet-urile sunt la ordinea zilei pe Sportingbet. Poti castiga zilnic cel putin un freebet de 25 ron sub forma unui pariu gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa ai o activitate intentsa pentru a-l primii. Cu cat pariezi mai mult cu atat valoarea freebet-ului este mai mare, dar nu depasente mai mult de valoarea mai sus mentionata. Freebet—ul maxim se acorda la un rulaj zilnic de aproximativ 600 ron. Cota minima la aceasta promotie zilnica este de 2.50 si poate fi atinsa si cu ajutorul pariurilor de tip accumulator.

Urmariti zilinc sectiunea de promtii Sportingbet pentru a prinde si alte freebet-uri in afara de acesta care este oferit zilnic.

Related posts

Unibet_468x60