Castiga un pariu asigurat de la Netbet

Castiga un pariu asigurat de la Netbet
Unibet_468x60

Netbet este alaturi de toti pariorii prin cele mai mari si mai tentante bonsuri si promotii. Pe Netbet gasesti in perioada cupelor europene cele mai bune oferte fie de bun venit, fie cele mai interesante promotii. Pariurile asigurate sunt specialitatea casei aici si veti beneficia din plin de ele. Pentru cei ce nu stiu ce inseamna un pariu asigurat va aspunem pe scurt noi: este vorba de un pariu a carei miza o primiti inapoi daca un numar de evenimente nu le ghiciti corect, de regula un singur eveniment.

De regula pariul asigurat se ofera doar la un anume tip de pariu sau pentru pariurile plasate pe o competitiie indicata. In cazul de fata, Netbet va ofera un pariu asigurat pana la 200 ron pe meciurile din Champions League sau Europa League. Fiecare parior trebuie sa plaseze la alegere pe partidele din cele doua competitii un numar de 10 bilete, fiecare cu  miza de 50 ron. Daca indepliniti aceasta conditie veti beneficia de o asigurare in valoare de 200 ron, insemnand ca indiferent ce se intampla cu cele 10 bilete plasate de voi, veti ramane cu banii din asigurare.

Banii primiti ca asigurare se vor duce in balanta bonus a contului vostru, urmand ca de acolo sa se transfere la bani reali dupa ce vor fi indeplinitie conditiile de rulaj.

Related posts

Unibet_468x60