Sportingbet iti ofera un castig fabulos la golul nationalei

Sportingbet iti ofera un castig fabulos la golul nationalei
Unibet_468x60

Nu ai mai luat de mult timp un bilet la pariuri. Stai si te gandesti si nu stii cand ai mai castigat ultima data. Dar cu toate astea nu-ti pierzi speranta si te gandesti cum sa faci sa te bucuri de o bruma de castig indiferent cum ar fi ia.

Noi iti spunem ca este totul posibil pe Sportingbet, doar sa pariezi ca marcheaza nationala si ai un castig de 50 ori mai mare decat miza. Nu mai sta pe ganduri si vino alaturi de noi la aceasta casa de pariuri online unde cu o miza de doar 4 ron poti castiga 200 daca tricolorii vor marca cel putin odata in poatra Lituaniei in partida oficiala de la finele acestei saptamai cand are loc o noua runda din seria partidelor de calificare la turneul final din 2020.

Conditiile de participare la aceasta promotie originala marca Sportingbet sunt minimale. Mai intai trebuie sa-ti deschizi un cont nou de pariuri la aceasta casa de pariuri online. Daca deja detii unul, promotia de fata nu ti se aplica. Treecem mai departe si dupa ce iti deschizi contul faci o depunere cu suma minima acceptata pe Sportingbet, pentru ca miza din promotie este acoperita integral. Apoi nu-ti ramane decat sa plasezi pariul si asgtepti golul victorios.

Related posts

Unibet_468x60