Fortuna

Fortuna
Unibet_468x60

Bonusul este 100% din primul pariu, până la 300 RON. eFortuna bonus de bun venit Sport! 100% Pariu fără risc până la 300 RON exclusiv pentru clienți noi!

300 RON bonus

Bonus detalii
Tip bonus: Pariu fara risc
Procent: 100%
Valoare: 500 RON
Rulaj: x5 (bonusul)
Cota minima: 1.50
Valabilitate: 30 de zile pentru a rula bonusul

Fortuna înregistrare – 500 RON bonus »


eFortuna liderul pariurilor sportive din Sud-estul Europei

Fiecare casa de pariuri online are un plan de actiune bine stabilit si un public tinta caruia sa I se adreseze. Asa este cazul eFortuna care este cel mai mare operator de pariuri sportive din Sud-estul Europei. eFortuna opereaza atat online cat si prin agentii de pariuri sportive. Cele doua metode se complementeaza dand posibilitatea jucatorilor sa compare si sa alegea ce este mai bun pentru ei. Acum operarea pe ambele fronturi este un fenomen la moda pentru marii operatori care se indreapta sis pre sectiunea clasica pentru a mai castiga cota de piata, concurenta fiind foarte mare.

eFortuna are o retea teritoria destul de mare si prin intermediul ei ofera posibilitatea si pariorilor care joaca online sa isi alimenteze contul fara a mai folosii metodele de plata acceptate in mediul online. Pur si simplu se merge la un operator din agentie cariua i se furnizeaza datele necesare pentru a indetifica contul si apoi i se comunica suma pe care vreti s-o depuneti, urmand apoi sa se efectueze operatiunile necesare pentru a va alimenta contul online fara grija procesatoarelor de plata online.


eFortuna ofera clientilor noi un pariu fara risc

Clientii noi sunt intampinati pe eFortuna cu un pariu fara risc ce poate ajunge pana la suma de 300 ron. Acest pariu fara risc se poate obtine foarte usor prin parcurgerea a catorva etape.

Prima etapa este reprezentata de deschiderea contului pe pagina online de la eFortuna cu acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Urmatorul pas este efectuarea unei depuneri cel putin cu valoarea minima acceptata. Plasarea primului pariu trebuie sa respecte conditia de cota ce este eligibila pentru pariul fara risc. Miza acestui pariu o stabileste fiecare, insa in cazul in care pariul efdectuat este necastigator, se va rambursa sub forma de bonus miza pana la valoarea de 300 ron.

Chiar daca nu este un bonus de bun venit dintre cele mai deosebie ai cel putin urmatoarele motive sa-l prinzi:

– Retrageri rapide ale castigurilor chiar si din agentiile offline

– Early cashout in cazul in care simti ca la ultimul meci ceva nu merge bine si vrei sa incasezi castigul fara a mai astepta un final care nu este pe placut tau

– Cel mai bun serviciu de relatii cu clientii

Fortuna înregistrare – 500 RON bonus »

Promotii cu freebet de la eFortuna

eFortuna este o casa de pariuri online experta in oferirea de freebet-uri pariorilor sai. Ai la tot pasul evenimente sportive la care sa te bucuri de un freebet daca efectuezi un pariu. In special la partidele din cupele europene, la derby-urile din cele mai puternice campionate de fotbal sau la orice alt turneu major din alta disciplina sportiva aveti posibilitatea sa primiti bonusuri sub aceasta forma, evident, daca participati la promotiile care le ofera.

Related posts

Unibet_468x60