Pariuri live pe sub 2.5 goluri in primele 5 minutre

Pariuri live pe sub 2.5 goluri in primele 5 minutre
Unibet_468x60

Strategia mea implica peste / sub 2,5 goluri in fotbal / fotbal.
Trebuie sa utilizezi o casa de pariuri cu pariuri in joc – de preferinta un schimb de pariuri precum Betfair.

Deci, cheia acestui sistem a fost cercetarea, iar in cercetarea mea (peste 300 de meciuri) la cele mai inalte niveluri – primul gol mediu a fost marcat in minutul 33. Patru la suta din toate meciurile studiate s-au incheiat la 0-0.

De remarcat, atunci cand urmariti cotele la aceste meciuri (spuneti pe Betfair), sansele de pe piata „Sub 2,5 goluri” scad cu aproximativ 1% pe minut pana la primul gol. De obicei, incep in jurul valorii de 1,70 – 2,00. Cu cat cotele de inceput pe aceasta piata sunt mai mici inseamna, in general, scor mai mic.

Nu conteaza ce ma intorc cu adevarat, insa prefer sa ma intind la cote sub 2.00 pentru piata „sub 2.5 obiective”. Tinand cont de faptul ca am (in medie) 33 de minute – devin foarte prudent si pun o valoare de cinci pe orice am sustinut.

De exemplu – la 1,90 si la 1,85 – sau la 1,70 si la 1,65 acopera optiunile mele.

Nu conteaza prea mult cu privire la cotele de pornire la un schimb de pariuri, deoarece in mai putin de 5 minute, pretul stabilit va fi fost obtinut si un profit mic garantat. Chiar daca un gol este marcat inainte de 5 minute – mai am 1,5 goluri de jucat in favoarea mea – cu toate acestea, aceasta este o intalnire rara in fotbalul profesionist. In Cupa Mondiala din 2006 a existat un singur meci in care primul gol a ajuns inaintea marcajului de 5 minute – a ajuns la nota de 4 minute. Cu toate acestea, chiar si asa – in acest meci au continuat sa inscrie mai putin de 2,5 pentru intregul meci.

Related posts

Unibet_468x60