Unibet

Unibet
Unibet_468x60

Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și 100% fără risc până la 250 ron, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!
250 RON bonus

Bonus detalii
Tip bonus: Pariu fara risc
Procent: 100%
Valoare: 300 RON
Rulaj: x3 (bonusul)
Cota minima: 1.40
Valabilitate: Ai 30 de zile pentru a rula bonusul

Unibet înregistrare – 300 RON bonus »

Unibet pariu fara risc de bun venit

Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive la nivel global. Concurenta din industria pariurilor sportive a dus la particularizarea pe fiecare tara in parte a bonusurilor de bun venit, a freebet-urilor si a altor promotii oferite clientilor noi sau a celor déjà existenti.

Unibet se deosebeste de multe case de pariuri online prin unicitatea ofertelor sale si prin produse exclusive pentru clientii noi. Produsele exclusive constau in promotii cu cote marite sau freebet-uri cu valoare mare daca un client indeplinescte misiunile din promotiile respective. Unibet se remarca printr-un pachet de bun venit special, dar si prin multe bonusuri si promotii adiacente care se gasesc in permanenta la sectiunea dedicate bonusurilor si promotiilor.

Bonusul de bun venit – pariu fara risc pana la 250 ron

Unibet ofera clientilor noi cel mai mare pariu fara risc de pe piata pariurilor din Romania. Acest pariu fara risc presupune ca primul pariu pe care il faceti pe Unibet va fi rambursat intergral sub forma de freebet in cazul in care este necastigator.

Unibet înregistrare – 300 RON bonus »

In alta ordine de indei aveti un pariu asigurat din partea Unibet, suma maxima asigurata fiind de 250 ron. Aceasta inseamna ca la primul pariu efectuat, miza se returneaza pana la valoarea de 250 ron daca pariul plasat de voi este necastigator. Depunerea pe care o efectuati poate fi mai mare sau mai mica decat aceasta suma rambursata la primul pariu. Daca primul pariu are o miza mai mica de 250 ron, se va rambursa miza respectiva sub forma de bonus, in caz contrar veti incasa castigul. Trebuie sa aveti mare grija ca inainte de a plasa acest prim pariu sa indepliniti conditiile de eligibilitate pentru a fi rambursat pana la valoarea din pachetul de bun venit.

Recomanda Unibet si primesti un freebet de 150 ron

Ce poate fi mai frumos decat sa joci la pariuri alaturi de alti prieteni care indragesc acest hobby. Ar fi bine sa-I invite pe Unibet sa parieze alaturi de tine, iar tu vei fi recompensat cu un freebet de 150 ron pentru fiecare prieten care isi dechide cont pe Unibet, efectuaeza o prima depunere si plaseaza la randul sau primul pariu fara risc. Odata ce prietenul tau a facut acest lucru, vei primii cei 150 ron sub forma de freebet in balanta bonus. Unibet te rasplateste pentru primii 5 prieteni adusi in comunitate.

Unibet înregistrare – 300 RON bonus »


Alte bonusuri si freebet-uri

Unibet rasplateste clientii sai la tot pasul cu bonusuri si freebet-uri altele decat cele de bun venit. De fiecare data cand sunt evenimente majore la diverse discipline sportive, Unibet creeaza promotii cu premii oferite sub forma de freebet. Pentru a nu rata promotiile care vi se potrivesc, sfatul nostru este sa consultati cat mai des sectiunea de promotii din sport.

Related posts

Unibet_468x60