Cetatenii vin la victorie pe Betfair

Cetatenii vin la victorie pe Betfair
Unibet_468x60

Spre surpirnderea multora cetatenii au ajuns foarte sus in acest sezon de Champions League. O asemnea performanta este rasplatita de Betfair daca acestia din urma vor invinge in Germania la Schalke. Nu mai putin de 40 este cota la o asemenea victirie. Evident aceasta cota este promotionala si se ofera in exclusivitate pariorilor care isi deschid un cont de pariuri sportive cu aceasta ocazie pe Betfair. Deschiderea contului este un procedeu foarte usor care dureaza doar cateva minute, numai ca trebuie sa fiti atenti pe formularul de inregistrare si sa completati codul promotional ZBNII. Rolul codului find de atribuire pe noul cont deschis a super cotei de 40 ce se ofera cetatenilor in caz de victorie.

Pariorii care nu au cont deschis pe Betfair si doresc sa porneasca cu un pariu pe o cota de 40, pot da curs acestei promotii valabile pana la ora de incepere a partidei. In privinta sumei ce se poate paria, detalii veti gasii in regulamentul de participare la promotie, precum si la modul in care trebuie plasat pariul pentru a fi validat la cota de 40.

Sa nu uitati ca va trebuii sa efectuati o prima depunere in cont pentru a putea sa pariati pe cota de 40. In cazul acestei promotii depunerea este cea minim acceptata pe Betfair.

Related posts

Unibet_468x60