1xbet-sau cum sa pariezi ilegal in Romania

1xbet-sau cum sa pariezi ilegal in Romania
Unibet_468x60

Va prezentam cu avertismentul de rigoare o casa de pariuri online care nu are licenta de functionare la noi si riscati sa fiti amendati de ONJN chiar si daca detineti un cont de pariuri sportive fara activitate.

1xbet are multe piete de pariuri sportive pe care le satisface. Unele dintre cele mai populare ar fi fotbalul american, box, curse, curse de Formula 1, curse de cai, curse de motociclete, rugby, baseball, eSports, golf, precum si curse de biciclete. Unele dintre celelalte piete sportive pe care 1xbet le-ar sustine sunt Atletism, Crossfit, Arte martiale mixte, Futsal, Sah, Netball, Parasailing, Biliard, Surf, Squash, Ski, Polo si chiar jocuri de loterie.

In ceea ce priveste cotele de 1xbet, au cote foarte mari. De fapt, sansele acestei platforme de pariuri pot fi comparate, probabil, chiar si cu firmele de top de pariuri. Cotele lor sunt foarte devreme si foarte mari, incat pot fi chiar potrivite cu cele ale unor nume mari. In ceea ce priveste limitele, ele sunt mai degraba medii, deoarece cotele sunt ridicate. Cu alte cuvinte, nu veti putea plasa pariuri masive, dar nu se vor limita la ceva prea mic.

BENEFICII BENEFICII: 100% bonus de bun venit pana la 90 GBP

Cand va inregistrati la 1xbet pariati, atunci veti fi eligibil sa primiti un bonus de bun venit de pana la 90 GBP. Pentru a fi eligibil pentru acest promo, trebuie mai intai sa va inregistrati pe site si sa completati campurile necesare in pagina Contul meu. De acolo, trebuie sa va asigurati ca contul dvs. are 90 GBP in interior. De acolo, bonusul va fi automat creditat in contul dvs. odata ce depozitul initial a fost deja efectuat. Termenii si conditiile promotiei sunt afisati mai jos:

• Toti clientii au dreptul la un singur bonus pentru fiecare cont
• Dupa ce contul a fost finantat, bonusul va fi automat creditat
• Suma bonusului trebuie sa fie rulata de peste 5 ori in pariurile acumulate constand din 3 evenimente cu cote de 1,4 sau mai mari
• Sumele care sunt valulate sunt considerate valabile doar atunci cand sumele au fost decontate
• Rolloverul trebuie facut in intregime inainte ca orice client sa poata retrage fondurile
• Promotia nu poate fi utilizata impreuna cu alte oferte sau promotii
• 1xbet poate anula sau modifica regulile promotiei
• 1xbet isi rezerva dreptul de a refuza promotia unui client pe care il considera potrivit
• 1xbet isi rezerva dreptul de a trece prin istoricul tranzactiilor clientilor sai pentru a examina daca este eligibil pentru promotie
• Bonusul trebuie utilizat in termen de 30 de zile de la inregistrare, altfel este considerat nevalid

Alte bonusuri:

Acumulatorul zilei

Pentru a beneficia de promotia Accumulatorul zilei, accesati mai intai contul dvs. De acolo, alegeti un Acumulator al Zilei in pagina de pornire. Dupa aceasta, puteti plasa un pariu acolo si asteptati sa castige. Atata timp cat plasati un pariu intr-un Acumulator pentru Ziua, puteti obtine o crestere cu 10% a cotelor. Termenii si conditiile sunt gasiti mai jos:

• Parierea poate fi efectuata numai prin conturile principale
• Nu vi se permite sa utilizati pariul avansat pentru bonusul Acumulatorul zilei
• Continutul acumulatorilor nu poate fi modificat

Parteneri: 1xbet Nederland – nl-wedden.com, 1xbet Polska – pl-zaklady.com

Related posts

Unibet_468x60