Pariuri contra unui singur gol

Pariuri contra unui singur gol
Unibet_468x60

Pariurile de golf sunt un lucru notoriu complicat pentru ca un punter sa-si infasoare capul, deoarece campurile sunt mari si cursurile variaza atat de mult. Prin urmare, incercarea de a alege castigatorul unui eveniment de golf nu este acelasi lucru cu incercarea de a alege un castigator dintr-un meci de fotbal. Exista mai multe opțiuni de a privi, desigur, decat doi posibili castigatori, asa ca alegeți doar castigatorul dintr-o palarie?

Nu, in primul rand merita intotdeauna sa studiați forma si istoria cursului, iar istoria cursului pentru un jucator este regula de aur finala de evaluat. Veți observa tendințe majore in care rookii au gres in jocul competițional, deoarece este prima lor iesire pe parcurs. Asadar, evitați-le. Asa ca restrangeți campul in alegerea unui castigator cu combo Form Stat + curs istoric. Cu toate acestea, un teren de golf capata o forma buna dupa prima si a doua runda si, de obicei, apare un nou favorit.

Asadar, acesta este momentul pentru a profita de a paria pe favoritul la BetFair. Doar pentru lamuriri, atunci cand pariați, spuneți in principiu ca credeți ca un rezultat nu se va intampla. Spuneți ca ați pariat pe un jucator de golf in partea de sus a clasamentului de conducere dupa cel de-al doilea tur, apoi credeți ca nu va continua sa castige. Sprijiniți tot restul campului pentru a-l invinge.

Urmarirea cotei laice poate fi dificila, deoarece sa stii cand trebuie sa lovesti este marea cheie pentru toate acestea. Nu doriți sa asteptați, in mod natural, pana cand un lider nu a reusit sa castige un sut de sut in capul turului final si nu veți dori sa fiți prea dornici, in timp ce exista o gramada de jucatori aflați intr-o singura lovitura. Asadar, luați intotdeauna un plan intr-o amenajare favorita a golfului. Acum s-ar putea sa nu vorbim aici despre profituri cu marja ridicata din cauza sanselor la favorit, dar, din nou, imi place sa construiesc profituri mici decat sa merg pe toate.

Asadar, planificați si nu aruncați doar un pariu la intamplare pe favorit, deoarece probabil veți ajunge sa pierdeți. Iata cheia cea mai mare a tuturor: exista momente in timpul unei runde de golf cand un favorit este mai probabil sa inseleze lucrurile. Daca apare o alergare dificila a parului 4, spre deosebire de o durata de cinci lovituri paribulare, atunci pariați inainte de alergarea dificila, nu inainte de gaura usoara. Acesta este avantajul urias al pariurilor live in joc. Acesta este momentul perfect pentru a pune un favorit in golf.

In plus … ramaneți la limitele de pariuri pe care le-ați stabilit si respectați-va un interval de prețuri.

Desigur, nu este intotdeauna posibil sa urmarim lucrurile in direct, asa ca ce caut atunci cand asez un favorit la pariurile de golf? Sanse la sfarsitul unei runde. Fie la prima, a doua sau a treia runda, acesta este un moment bun pentru a evalua statisticile si forma dintr-o performanța. In general, in jurul valorii de sfarsit a primei runde este cea mai riscanta opțiune din toate cele trei, deoarece, in general, cineva apare cu o runda minunata, iar apoi ramane departe pentru celelalte trei zile. Dar, daca exista unul dintre favoriții dinaintea turneului, spuneți intr-o lovitura sau doua din top la inceputul celei de-a doua zile, atunci acestea vor fi probabil o opțiune puternica pe piața directa. Deci, fie ca este un favorit inainte de turneu, sau un lider peste noapte facand valurile favorite, stabilirea lor poate produce o anumita valoare.

Asa ca uita-te la cote. O regula generala pe care o folosesc intotdeauna, este ghidata de cote de case de pariuri, deoarece acestea nu sunt niciodata departe de semn. Poziția unui favorit la mai mult de 1,8 este probabil poziția limita in a patra zi. Aceasta este in jurul punctului in care valoarea este maxima la rezervorul preferat. Din nou, nu te vei uita la marjele mari de profit pentru stabilirea favoritului la inchiderea oricarei runde, dar oriunde intre 2.00 si 3.00 in timpul primelor doua runde este o lovitura decenta in stabilirea favoritului. O strategie simpla, dar poate fi angajata eficient.

Related posts

Unibet_468x60