Afla principalele modalitati de pariere pe 1xBet din Romania

Pentru a fi eligibil sa plasati un pariu cu 1xBet, trebuie sa aveti un cont cu acesta, care necesita urmatorii pasi. Faceti clic pe fila „Inregistrare” de pe site-ul web. Va puteti inregistra prin intermediul unui singur clic, telefon, e-mail sau retele sociale si mesageri. In momentul inregistrarii, aveti dreptul la un bonus de bun venit de pana la 130 euro. Puteti adauga ulterior detaliile dvs., inclusiv numele, tara, datele de contact etc.

Acum, urmati pasii simpli pentru a face pariurile.  Faceti clic pe Sport sau Live pe pagina principala. Alege un sport si un eveniment, spune cricket in pagina urmatoare. Introduceti suma pe care doriti sa o pariati. Apasati „Plasati un pariu”. Va aparea o fereastra pop-up cu detaliile pariului. Suma astfel preluata va fi dedusa din contul dvs., dupa ce pariul va fi acceptat. Fondurile sunt transferate automat in contul dvs. daca castigati pariul plasat.

Puteti plasa, de asemenea, „Pariul unui clic”, care va permite sa pariati o suma aleasa cu un singur clic pe cotele selectate. Deoarece nu este necesara nicio confirmare suplimentara in cadrul acestui pariu, orice clic pe cota va conduce la plasarea pariului, deci asigurati-va ca aveti precautie in timp ce faceti acest lucru.

Serviciile de asistenta pentru clienti ale casei de pariuri sunt de o calitate superioara datorita prioritatii sale de a remedia repede reclamatiile clientului. Functia de chat in direct va permite sa raspundeti la intrebarile dvs. in orice timp. Pe de alta parte, puteti sa va adresati prin intermediul numarului de asistenta pentru clienti 1xBet 000 800 050 7100. Puteti face referire si la manerele de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter pentru orice actualizari sau informatii.

Cartea de sport 1xBet este, intr-adevar, un refugiu pentru toti cei care pun mana pe o gama exclusiva de servicii precum streaming live, jocuri, cote competitive si multe altele. Cu siguranta, merita sa apreciem ca se acorda atentie egala atat sigurantei si securitatii, atat a puntorilor, cat si a informatiilor aferente. Deci ce mai astepti? Creati un cont chiar acum si incepeti sa pariati.