888sport

888sport
Unibet_468x60

Până la 1.000 Lei cu Bonusul 888sport. Înscrieți-vă acum, efectuați prima depunere și veți primi 100%, până la 1.000 Lei, pentru a experimenta emoțiile pariurilor online!
1 000 RON bonus

Bonus detalii

Tip bonus: Cash
Procent: 100%
Valoare: 1000 RON
Rulaj: x10 (bonusul)
Cota minima: 2.00
Valabilitate: 60 de zile pentru a rula bonusul

888sport înregistrare – 1 000 RON bonus »

888sport super bonus de bun venit

888sport este o casa de pariuri relativ nou pe piata din Romania, dar in top la nivel mondial. De la momentul licentierii la noi, ofertele de pariere ale acestei case de pariuri online au fost disponibile si jucatorilor din tara noastra. Ca orice casa de pariuri online, si aceasta ofera clientilor noi un pachet de bun venit generos pentru pariuri sportive. Ulterior pariorii se pot bucura si de alte bonusuri sub forma de freebet, oferite prin diverse promotii la care jucatorii pot lua parte.

1000 ron de bun venit la 888sport

Pe 888sport te asteapta unul dintre cele mai mari pachete de bun venit oferit in exclusivitate clientilor noi. Pentru a primii cei 1000 ron ai o misiune simpla de indeplinit ce are doar cativa pasi:

Pasul 1: iti deschizi cont de pariuri sportive pe 888sport si iti validezi identitatea

Pasul 2: efectuezi o prima depunere in concordanta cu termenii si conditiile de primire a bonusului de bun venit

Pasul 3: bonusul este creditat in balanta bonus imediat dupa ce depunerea a fost validate si s-a constatat indeplinirea conditiilor de eligibilitate

Pentru a primii bonusul maxim de 1000 ron inseama sa efectuati o prima depunere egala cu suma maxima primita ca bonus, acesta fiind de 100% din valoarea primei depuneri. Nu este o conditie obligatorie sa faceti o depunere de asemenea valoare, fiecare client isi stabileste cat vrea sa depuna, dar prima depunere sa aiba o valoare minima ce este eligibila pentru a fi bonusata.

Bonusul de bun venit se acorda o singura data per client, insa clientii care déjà au luat acest bonus initial vor avea ocazia de a mai incasa bonusuri sub forma de freebet cu diverse ocazii prin intermediul promotiilor desfasurate pentru pariurile sportive oferite de 888sport.

888sport înregistrare – 1 000 RON bonus »

Freebet-uri primite in promotii

888sport isi rasplateste clientii existenti cu alte bonusuri diferite de cel initial sub mai multe forme si in diverse situatii. Aceste bonusuri se acorda sub forma de freebet cu o valoare ce variaza in functie de promotia la care pariorul decide sa se inregistreze. In acest caz freebet-uri pot fi acordate la promotii cu cote marite, castigul pe cota marita fiind acordat sub forma mentionata, la diversele promotii cu profit dublu care este tot sub forma de freebet, chiar si la promotii exclusive in care clientul este invitat sa efectueze o depunere cu o suma la care primeste un freebet cu aceiasi valoare.

Parteneri: 888sport Catalunya – betsport-ca.com, 888sport Danmark – https://betsport-dk.com

Related posts

Unibet_468x60