Pariaza la Circus pe derby-ul de Premier League

Pariaza la Circus pe derby-ul de Premier League
Unibet_468x60

Circus revine in forta cu promotiile dupa terminarea campaniei din perioada de partide a echipelor nationale. De data aceasta Circus ofera un freebet in valoare de 100 ron la derby-ul din Premier League de la finalul acestei saptamani.

Cu alte cuvinte pariorii care vor plasa un pariu la partida dintre Tottenham si Liverpool din acest final de saptamana vor beneficia de un freebet in valoare de 100 ron in contul de pariuri imediat ce plaseaza pariul si indiferent daca pariul plasat va fi sau nu unul castigator.

Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont de pariuri pe Circus si sa plasezi un pariu pre-meci din categoria 1×2. Daca pariul plasat de tine este necastigator, iar ambele echipe marcheaza vei primii pana la 100 ron bonus. Miza ta este de maxim 25 ron. Cu alte cuvinte daca efectuezi o depunere cu suma minima ai miza asigurata la aceasta promotie. Daca este juvcator nou si ai de ales intre ofertele de bun venit si aceasta trebuie sa stii ca daca ai optat pentru oferta initiala, nu mai poti beneficia de aceasta.

Depinde de fiecare ce isi doreste la deschiderea contului de pariuri sportive pe Circus. Nu ne ramane decat sa va uram bafta si inspiratie cu alegerile facute.

Related posts

Unibet_468x60