Netbet ofera freebet-uri la Australian Open

Netbet ofera freebet-uri la Australian Open
Unibet_468x60

Pasionatii de tenis de camp si tot odata pariorii care vaneaza pariurile de tip free bet pot arunca o privire pe Netbet, singura casa de pariuri online ce ofera acest tip de pariuri la ora actuala pe turneul de tenis Australian Open, primul mare turneu de tenis al anului.

Pentru prima saptamana din acest turneu de tenis, ai din partea Netbet numai putin de 3 freebet-uri a cate 50 ron pe contul tau daca indeplinesti o serie de conditii de pariere. In primul rand trebuie sa ai cont deschis pe Netbet sa poti paria pe meciurile de la turneul de tenis din Australia. Apoi trebuie sa ai disponinbil in cont pentru a plasa minimul de pariuri ce te face eligibil pentru cele 3 freebet-uri mai sus amintite.

Daca ai trecut de aceste doua conditii de baza va trebuii sa plasezi pariuri pe meciurile de tenis de la Australian Open. Pariurile trebuie sa fie pe cote de minim 1.80 fie ele inainte de incepere sau in timpul desfasurarii partidei de tenis. Cota de 1.80 este doar o conditie de validare pentru freebet, deoarece trebuie sa plasezi minim 10 pariuri la o astfel de cota, iar suma minima totala a mizelor cumulate trebuie sa fie cel putin 50 ron.

Related posts

Unibet_468x60