Ce trebuie sa stim despre pomotiile caselor de pariuri

Ce trebuie sa stim despre pomotiile caselor de pariuri
Unibet_468x60

Daca sunteti un client nou al celor de la Casele de pariuri, veti primi un bonus de bun venit care consta intr-un pariu fara risc de 50 de RON, in limita a 250 de RON. Asta inseamna ca daca primul pariu este pierzator, primiti inapoi jumatate de miza sub forma de bonus.

Ca sa puteti beneficia de aceasta promotie, trebuie sa indepliniti anumiti termeni si conditii:

-miza minima a primulu pariu plasat trebuie sa fie de 10 RON.

-puteti plasa pariul fie pe evenimente sportive (  pre-meci si live ), fie pe evenimente care nu sunt sportive, cum ar fi pariurie loto sau cele virtuale.

-daca pariul este pierzator, veti primi inapoi jumatate din miza sub forma unui bonus, in limita a 250 de RON.

-bonusul acesta trebuie sa fie rulat de 5 ori pe cote de minim 1, 50, in maxim 30 de zile.

Pentru cei care prefera pariurile on line, din pacate, promotii foarte cunoscute cum ar fi ;Super Bonus pana la 100 %”, ”pariu sansa”sau “superpot” sunt disponbile doar in cadrul agentiilor stradale. In schimb, se poate profita de pe urma promotiei “Cote marite”care este disponibila atat on line, cat si off line. De asemenea, daca sunteti amator de “pacanele”, atunci va puteti incerca norocul, accesand sectiunea “Casino”si veti  primi si un bonus de 100 % in limita a 1, 000 RON.

Cel mai indicat este sa intrati in sectiunea “Promotii” de la Casele de pariuri si acolo veti vedea o lista cu toate promotiile care sunt disponibile in acel moment la Casele de pariuri. In dreptul fiecarei promotii este indicat si modul cum poate fi accesata acea promotie, adica on line sau off line.

Pentru a beneficia de vreo promotie de la Casele de pariuri, nu este necesar niciun cod promotional, fie ca vorbim despre platforma de pariuri sportive, fie ca este vorba despre jocurile de cazino.

O promotie nou introdusa este oferirea unui bonus fara depizit in valoare de 500 de RON, cu ocazia implinirii a 2 ani de activitate la nivel on line. Aceasta promotie s-a acordat tuturor clientilor care aveau contul de pariuri verificat si care efectuasera cel putin un depozit pe site.

Related posts

Unibet_468x60