Alte strategii folosite la pariatul live

Alte strategii folosite la pariatul live
Unibet_468x60

STRATEGIA ULTIMELOR 10 MINUTE

Sa pariati pe ultimele 10 minute ale unui meci poate fi o oportunitate foarte profitabila,daca urmati strategia indeaproape.Strategia se refera la,fie castigarea doar a unei jumatati din pariu daca niciun gol nu se marcheaza in ultimele 10 minmute ale meciului,fie a pariului intreg,daca echipa care pierde ori egaleaza ori marcheaza un gol.

Criterii care trebuie avute in vedere inainte de aplicarea acestei strategii:

-echipa care conduce trebuie sa inceapa meciului prin acordarea unui handicap fie de 0-0,5 fie de 0,5.

-echipa care conduce trebuie sa conduca ori la 1 gol ori la 2 goluri diferenta.

-echipa care conduce trebuie sa aiba in continuare un handicap de 0-0,5 si o valoare negativa a cotelor in momentul in care plasati urmatorul pariu.

-pariati pe echipa care pierde primind un handicap de 0-0,5 la o valoare pozitiva a cotelor care este aproape de 0,55 si mai jos,cu 10 minute inainte de incheierea meciului.

MASURI DE PRECAUTIE IN CAZUL FOLOSIRII STRATEGIEI ULTIMELOR 10 MINUTE

Aceasta strategie nu se aplica echipelor care conduc cu un handicap de 0,5 goluri cu 10 minute timp ramas de jucat.Dand un asemenea handicap cu 10 minute tmp ramas de jucat este cam mult de dat,iar echipa care conduce are o sansa sa marcheze inca un gol,chiar si intr-un timp atat de scurt ramas de jucat.

4.STRATEGIA COTELOR DUBLU NEGATIVE

Cotele dublu negative sunt situatiile in care de 2 serii de handicapuri sunt oferite,iar valorile acestor 2 serii sunt negative.

Criteriile care trebuie avute in vedere inainte de a aplica aceasta strategie:

-handicapurile oferite uneia dintre echipe,indiferentr daca joaca acasa sau in deplasare trebuie sa fie in 2 serii,fie 0-0,5 si 0,5 fie 0,5si 0,5-1.

-valorile pentru amandoua seriile de handicap trebuie sa fie negative in cele mai multe cazuri.

-primirea de goluri si parierea impotriva echipelor care marcheaza goluri.

CONCLUZII:

Aceasta strategie a cotelor cu valoare dublu negativa nu se intampla foarte des.Insa,daca va apare oportunitatea,aveti sanse foarte bune de castig.

Precautii:daca una dintre valorile celor 2 serii de handicapuri oferite devine pozitiva pentru un timp,trebuie sa fiti atenti.Poate ca ar trebui sa luati in considerare sa inversati pariul,ca o masura de siguranta.

CONCLUZIE

Aceasta strategie a cotelor cu valoare dublu negativa este o oportunitate sa pariati pe echipe care primesc goluri,daca este un indicator in aceszt sens.

Related posts

Unibet_468x60