Castig suplimentar de 25% la meciul saptamanii de la Unibet

Castig suplimentar de 25% la meciul saptamanii de la Unibet
Unibet_468x60

Unibet ofera tuturor pariorilor castiguri suplimentare de 25% la meciul saptamanii.Meciul saptamanii se alege dintre derby-urile din cele mai puternice campionate europene. In acest final de saptamana cel mai puternic derby european este considerat partida dintre Lyon si Marseille din Franta. Pentru aceasta partida un pariu live si vizionarea simultana pe stream a evenimentului Unibet ofera tuturor pariorilor ce indeplinesc un set de conditii de eligibiltate, un castig suplimentar de 25%.

Pariul live care beneficiaza de aceasta crestere de profit trebuie sa fie de la partida mentionata si cota minima a selectiei pariate sa fie de cel putin 1.40. Miza maxima ce se poate paria este de 125 ron, iar castigul bonus nu va fi mai mare de 5000 ron indiferent de cota selectata si miza maxima permisa de promotie. Pariul plasat trebuie sa fie din bani reali de pe cont si nu dintr-un bonus. Daca pariul plasat de voi este castigator, castigurile obtinute vor merge proportional in balanta principala si balanta bonus.

In privinta participarii, nu exista alte restrictii decat cele mentionate in regulamentul de participare, cu privire la miza, cota si sursa de provenienta a mizei. Din punct de vedere al participarii, aici Unibet a lasat accesul la promotie inclusiv la pariorii care isi deschid cont nou de pariuri aici.

Related posts

Unibet_468x60