Circus

Circus
Unibet_468x60

Ofertă de bun venit: până la 850 RON gratuit! Dublați suma primei depuneri în valoare de până la 850 RON datorită bonusului nostru de bun venit!

Bonus detalii

Tip bonus: Cash
Procent: 100%
Valoare: 850 RON
Rulaj: x5 (bonusul)
Cota minima: 1.50
Valabilitate: 30 de zile pentru a rula bonusul

Circus înregistrare – 850 RON bonus »

Circus pariuri si freebet-uri la discretie

Circus este o casa de pariuri mai putin cunoscuta jucatorilor din Romania, dar este si ea prezenta cu ofertele, bonusurile si promotiile sale. Ea detine licenta de la ONJN de operare si va sta la dispozitie cu produse de servicii din cele mai bune de pe piata.

In materie de pariuri sportive se dueleaza de la egal la egal cu marii operatori din aceasta industrie. Pachetele sale de bun venit sunt generoase, la fel si alte oferte fata de cea initiala. Fiind o casa de pariuri online cu vechime mica la noi, este in continua perfectionare si rasplateste clientii care vin cu alti prieteni aici, chair mai mult apreciaza cererile clientilor in privinta serviciilor ofertie.

Depre pagina web nu sunt prea multe de spus, aceasta respectand cerintele din domeniu, mai excact este peste medie si este usor de utilizat. Este de asemenea respectat standardul cu meniurile si cele 3 coloane pe care este structurata informatia din oferta de pariere.


Bonus de inregistrare la Circus

Un bonus decent si dintre cele mai mari va asteapta aici. Bonusul este de 100% din valoarea primei depuneri si poate ajunge pana la suma de 850 ron. Procedura de obtinere este una simpla. Mai intai va deschideti contul si va verificati identitatea. Uremaza apoi sa alegeti metoda de depunere care va este la indemana si sa efectuati o prima depunere. Valoarea depunerii trebuie sa fie in conformitate cu specificatiile din termenii si conditiile Circus pe care le acceptati in momentul deschiderii contului.

Spre exemplu, la o depunere de 300 ron, veti primii suplinetar din partea Circus inca 300 ron imediat ce depunerea in contul vostru este confirmata in system. Practic va dublati banii depusi initial si in acest fel va cresteti sansele de castig.

Circus înregistrare – 850 RON bonus »


Prietenii iti aduct freebet-uri

Ai unul sau mai multi prieteni carora le place sa parieze. Invita-I sa joace pe Circus alaturi de tine si toata lumea se bucura de bani in plus pentru pariurile sportive. Prietenii tai se bucura de pachetul de bun venit, iar tu primesti cate un freebet in valoare de 100 ron pentru fiecare din ei.

Spre deosebire de alte case de pariuri online care te rasplatesc cu freebet pentru aducerea unui prieten, dar te limiteaza la doar cativa, de regula 5, aici nu ai limita de numar. Singura conditie pentru ca tu sa primesti acel freebet pentru fiecare, este ca prietenul tau sa ruleze complet bonusul din pachetul de bun venit.

Related posts

Unibet_468x60