Cu Unibet vezi live EL Classico

Cu Unibet vezi live EL Classico
Unibet_468x60

Unibet te lasa sa vezi live EL Classico. Depinde de tine daca vrei sa adaugi putin piper la pariurile tale. Vino in perioada 17 august-3 septembrie pe Unibet si pariaza cat poti de mult. Eforturile tale de pariere vor fi rasplatite cu un pachet VIP exclusiv pnetru EL Classico si multe premii cash.

Nu trebuie sa mai pierzi timpul de pomana in alte parti, ci vino pe Unibet si asigurate fie de un premiu cash, daca nu chiar de marele premiu, acel Pachet VIP la El Classico. Poti participa si daca esti nou pe Unibet. Ai nevoie insa inainte sa-ti deschizi un cont, apoi iti verifici identitatea si esti deja in rand cu restul pariorilor din aceasta comunitate. Iti ramane doar sa efectuezi depuneri cand ai nevoie de fonduri sa pariezi pe partidele ce sunt prinse in turneul promotiei.

Turneul este unul cu clasament general ce se stabileste in functie de pariurile plasate de fiecare jucator de la inscriere in promotie si pana la momentul final al competitie. Modul de stabilire al punctelor acumulate precum si grila de premiere se gasesc in regulamentul de participare. Cine poate paria pre-meci, dar si live are avantajul de a acumula puncte din doua parti si evident are sanse la o clasare mai buna la final.

Related posts

Unibet_468x60