Cum sa calculezi pariurile de tip sistem

Cum sa calculezi pariurile de tip sistem
Unibet_468x60

Noi suntem fanii sistemelor de pariuri si strategiilor de pariuri sportive care se ocupa de pariurile sistemelor. Ele sunt o modalitate populara de a va acoperi când construiti multiplii, deoarece pariurile sistemului sunt o versiune avansata a acumulatorilor.

In calitate de parior, suntem siguri ca ati experimentat deja pariurile de sistem. Suntem siguri ca ati fost in pozitia de a fi construit un acumulator de succes, doar pentru a vedea ca totul se prabuseste, pentru ca doar o parte din pariu a esuat.

Daca ai fi schimbat acumulatorul drept cu pariu de sistem, atunci ai fi luat o anumita acoperire cu privire la optiunile tale. Cu un pariu de sistem, dezastrul de a-ti pierde miza nu s-ar fi intâmplat daca ar fi esuat doar un picior. Cu un sistem de pariu in exemplul de mai sus pe un acumulator cu patru picioare in el, de exemplu, ati fi câstigat bani sau cel putin nu ati fi pierdut atât de mult in orice caz.

Rezultatul exact depinde de sistemul ales si de cotele selectiilor din cadrul acestuia. In general, un pariu de sistem este mai profitabil cu cote mai mari, deoarece probabilitatea ca unele sfaturi sa fie incorecte este mai mare. Daca este necesar, puteti adauga cote mici ca bancheri la pariul sistemului.

Calculele sunt relativ complicate si consumatoare de timp, de aceea am vrut sa va oferim un sistem de pariuri pentru sistem, astfel incât, inainte de a plasa pariul sistemului, puteti afla cum sa il plasati cel mai eficient.

Doar incercati cu sistemul dvs. preferat si veti vedea câte sfaturi trebuie sa fie corecte pentru a obtine un profit!

Related posts

Unibet_468x60