De ce sa pariezi pe echipe cu performante bune acasa

De ce sa pariezi pe echipe cu performante bune acasa
Unibet_468x60

Buna ziua tuturor, aici este o strategie de pariere de la mine. In primul rand, imi pare rau pentru exprimarea mea, sperand ca veti intelege tot ce am scris. Aceasta strategie este foarte simpla si functioneaza. Aveti nevoie de o multime de gandire si o multime de rabdare.

Ideea acestei strategii este de a paria (daca este posibil) in fiecare zi. Daca exista jocuri pe care credeti ca le-ar putea termina cum credeti, nu pariati pe ele, mai intai analizati adversarii.

Uita-te la clasament, uita-te la statistici. Multe echipe au o forma mai buna la domiciliu, astfel ca acestea sunt echipele pe care doriti sa plasati pariuri. Cautati acele echipe care au multe, multe victorii acasa. La fel ca Real Madrid (14 victorii acasa la rand, (09.11.2007)), Barcelona, ​​Arsenal sau alte echipe. Cautati jocuri prin intregul catalog, uitati-va prin toate ligile disponibile, pentru ca nu veti sti niciodata cand veti pierde un joc frumos, daca nu va uitati doar prin ligile de top. Cautati echipe care au nevoie disperata de puncte. Nu pariati pe campioni (daca sezonul se apropie de final). Incercati sa pariati pe echipe motivate.

Ia 10 $ si stai pe un scaun cu catalogul din fata ta. Priviti-l si scrieti toate jocurile interesante. Retineti ca prin aceasta strategie nu aveti nevoie de cote mari. Cautati cele mai bune si cele mai sigure jocuri. Cautati echipe formate constant si echipe cu jucatori mai buni. Iata un exemplu:

Real Madrid 1,25

Barcelona 1.35

Chelsea 1.40

Manchester United 1.20

Amintiti-va, imi amintesc ca sansele ar trebui sa fie foarte scazute (pentru siguranta si mai multe sanse de castig). Daca plasati aceste jocuri alese cu atentie, cu siguranta veti castiga. Amintiti-va ca puteti plasa jocuri similare ca acestea din ligile inferioare. Incercati toate jocurile pe care le plasati pariurile pentru a fi jucate in una sau doua zile, nu mai mult. Cu aceste cote, vei primi 28,35 $. Acum plasati, 10 $ pe alte trei jocuri si 18,35 $ pe trei jocuri. In acest fel veti fi mai siguri cu banii dvs. si veti avea sanse mai mari de a castiga. Daca castigi cele 2 bilete de pariuri, iti vei dubla profitul. Dupa asta, pariati din nou pe trei jocuri. (acesta ar trebui sa fie sistemul dvs. standard de pariuri). Incercati aceasta strategie, dar mai intai alegeti cu atentie jocurile. Ea functioneaza pentru mine, intr-adevar.

Spuneti ca plasati pariuri in fiecare marti (pentru marti, miercuri si joi) si vineri (pentru vineri, sambata si duminica). (Faceti luni o zi fara pariuri). Cotele totale sunt 2,3 * 10 = 23, 2,3 * 23 = 52,9, 2,3 * 59,2 = 136,2, 2,3 * 136,2 = 313,26, 2,3 * 313,26 = 720,498, timp de numai 3 sau 5 saptamani (in functie de cantitatea, calitatea si siguranta jocurile) veti avea un profit mare, de la 10 la 720. Din nou, singurul lucru necesar este rabdarea.

Related posts

Unibet_468x60