Fortuna ofera 100 ron bonus la balckjack live

Fortuna ofera 100 ron bonus la balckjack live
Unibet_468x60

Pasionatii de 21 pot venii acum pe Fortuna pentru un bonus de 100 lei. Poate vi se pare ciudat, dar 21 nu este altceva decat celebrul blackjack ce se poate juca in cele doua varinate deja cunoscute in lumea intreaga. De data aceasta Fortuna pune la bataie un bonus de 100 lei pentru sesiunile de backjack live pe care le ofera jucatorilor.

Cei care doriti sa primiti bonusul de 100 lei, dar nu prea stapaniti regulile acestui joc, va rugam sa le mai aprofundati inainte de a trece sa jucati pe bani reali.

In privinta disponibilitatii promotiei, va putem spune ca aceasta se adreseaza tuturor pasionatilor acestui joc de casino. Cei care au cont de Fortuna, se autentifica si apoi fac depunere daca este cazul pentru a avea fonduri suficiente sa joace si sa castige la sesiunile de blackjack live. In cazul jucatorilor noi pe Fortuna, ei vor trebuii mai intai sa urmeze procedura de deschidere si verificare a contului, iar apoi sa efectueze depunerea si sa intre in joc pentru bonus.

Bonusul nu este unul facil de obtinut prin prisma jocului unde aceasta se revendica. Veti primii bonus 100 lei la live blackjack in conditiile in care realizati 21 in urma unui split. Bonusul se acorda daca valoarea pariului initial a fost de minim 50 lei.

Related posts

Unibet_468x60