Multipla zilei la Circus

Multipla zilei la Circus
Unibet_468x60

Profita de Campionatul Mondial din Rusia 2018 si pariaza pe mai multe meciuri ce se desfasoara in aceiasi zi. Alege selctiile care-ti fac cu ochiul si plaseaza 20 de lei pe ele, iar Circus iti va dubla castigul net pana la suma de 150 RON. Pentru a te califica trebuie sa ai o cota totala pe multipla de minim 2.00.

Pariaza multipla ta si asteapta desfasurarea meciurilor. Daca pariul plasat de tine este castigator, valoarea castigului net ti se va dubla pana la suma de 150 ron. Valoarea castigul ce se va credita in cont se va rotunjii in sus sau in jos la urmatorul intreg.

Aceasta oferta Circus este fara restrictie de cont existent, putand sa se inscrie orice parior. Un avantaj la aceasta promotie il au in mod cer pariorii care isi deschid cont nou la aceasta casa de pariuri online, ei beneficiind de un pachet de bun venit generos indiferent pentru care dintre ele se opteaza la deschidere.

Profitati de faza grupelor si de prima faza eliminatorie cand sunt mai multe partide in aceiasi zi si puteti crea mai multe multipe si implcit mai multe sanse de dublare a castigului net. Toate detaliile despre promotie le gasiti pe pagina oficiala a celor de la circus.

Related posts

Unibet_468x60