Nu rata o cota europeana de 50 pe Netbet

Unibet_468x60

Pe Netbet ai parte de cele mai bune cote de fiecare data cand sunt partide in cupele europene. Asa ca de fiecare data in zilele de marti, miercuri si joi ai te asteapta cote de 50 la orice pariu simplu plasati pe meciurile indicate in oferta.

Orice parior care nu are cont deschis pe Netbet poate beneficia de aceasta cota de 50 in zilele mai sus mentionate si la partidele din cupele europene. Daca sunteti doritor va invitam sa accesati aceasta oferta in caz ca vi se potriveste. Fiind vorba intre noi cine nu doreste sa parieze o miza de 10 ron pe o cota de 50 si sa se vada fericitul castigator a sumei de 500 ron.

Iata mai jos pasii care trebuie parcursi pentru a va bucura de cota de 50:

  • deschiderea contului in doar cateva minute prin completarea formularului de inregistrate, eventula si cu completarea codului promotional daca exista
  • efectuarea verificarii indentitatii pentru a beneficia de toate functionalitatile contului
  • efectuarea primei depuneri in contul de Netbet; atentie depunerea trebuie sa se efectueze de pe un card bancar, celelalte metode de depunere ne fiind valabile pentru aceasta promotie (skriill, westerd, paysafe, etc)

Din suma depusa puteti paria maxim 10 ron pe orice meci din cupele europene pe variantele 1, X sau 2. Pariurile trebuie sa fie plasate pre-meci

Related posts

Unibet_468x60