Pariuri in cota 50 la sub si peste in cupele europene

Pariuri in cota 50 la sub si peste in cupele europene
Unibet_468x60

Doar la Netbet te joci pe meciurile din Champions League si Europa League la cote de 50. Timp de 3 zile te asteapta pariuri pe goluri cu cote incendiare. Numai putin de 50 ai cota daca pariezi pre-meci pe una din partidele de cupe europene din aceste zile. Daca nu stii cum, iti spunem noi: deschide un cont nou de pariuri sportive pe Netbet si ai cota de 50 asigurata. Atentie – iti spunem de la bun inceput ca daca detii deja un cont la aceasta casa de pariuri nu mai poti participa la acessta promotie, dar nu trebuie sa te temi deoarece Netbet are promotii interesante si pentru pariorii deja inregistrati.

In ceea ce-i priveste pe cei neiregistrati, cota de 50 se obtine la deschiderea contului cu specificarea codului promotional COTA50 pe formularul de inregistrare. La depunere trebuie sa fiti atenti ca se accepta doar depunerile cu cardul, cele efectuate prin protolfele virtuale sau alte modalitati nu va pot garanta cota de 50. Intre timp puteti demara si finaliza procesul de verificare a contului, proces ce va este util pentru activarea tuturor functionalitatilor pe cont.

Acum ca a-ti trecut de aceste etape nu va ramane decat sa alegeti cu atentie partida unde sa plasati pariul sub sau peste 2.5 goluri la cota 50. Miza maxima pe care o puteti plasa este de 10 ron.

Related posts

Unibet_468x60