Planul de cote un ajutor la pariuri sportive

Planul de cote un ajutor la pariuri sportive
Unibet_468x60

Este unul din cele mai importante aspecte al obtinerii unui profit pe termen lung.Profesionistii cunosc ca si daca au un procentaj de 50 % de pariuri castigatoare,ei tot pot pierde bani daca pariaza mai mult pe invinsi.

Niciun plan de actiune poate transforma un pariu pierdut intr-unul bun,dar un pariu prost poate ruina un plan de actiune slab.

Se recomanda un plan de actiune fix,in special pentru incepatori.Dupa ce v-ati decis asupra fondului de pariere,folositi un plan de actiune fix sau nu mai mult de 3% din fondul vostru.Suma poate fi ajustata zilnic,in conformitate cu performantele realizate.

Pe masura ce fondul vostru creste,coborati miza gradual de la 3% la 2,5%,etc.Prin aceasta,oferiti mai multa siguranta fondului vostru de pariere.Eventual,daca sfarsiti prin folosirea a doar 1% din fondul vostru de pariere,orice serie necastigatoare se va dovedi nesemnificativa.

CONCLUZII

Tineti minte ca orice sistem de pariere trebuie folosit pe termen lung.Aceasta inseamna ca trebuie sa aveti bani lichizi disponibili.

Este necesar sa aveti cel mai sensibil fond de pariere si un plan de actiune pregatit.Aici esueaza cei mai multi dintre pariori.Ajung sa piarda si vor da vina pe sistemul de pariere folosit,chiar daca acelasi sistem aduce un foarte mare profit pariorilor disciplinati.

Odata ce v-ati decis asupra celor mai sensibile reguli ale managementului banilor,nu le sfidati.Unii pariori sunt prea nerabdatori.Ei vor sa faca prea mult dar prea repede si risca un foarte mare procent din fondul lor de pariere.Si vor risca sa piarda intregul fond de pariere prea repede.

In timp ce pariati live,daca incepe sa va cuprinda o stare de neliniste,inseamna ca ati iesit din zona de confort.In acest caz,trebuie sa luati o pauza si sa restudiati regulile.

Obiectivul vostru este sa ramaneti in afacerea pariurilor cat mai mult timp posibil.Intotdeauna trebuie sa ramaneti solvent.Lichiditatile inseamna ca aveti intotdeauna bani de pariat.Si astfel nu veti rata oportunitati bune de a face bani,daca acestea apar.

Sunt multe cazuri in care pariorii au esuat si nu datorita sistemului sau a metodelor folosite de ei,ci datorita modului in care si-au gestionat fondul de psriere si planul de actiune..Trebuie sa tineti ca aceste 2 lucruri sunt decise de catre voi,pariorii.

In cele din urma,tineti minte urmatoarele 4 REGULI DE AUR:

-profiturile voastre sunt masurate in ani,nu in zile

-daca fondul vostru de pariere este epuizat,atunci ati iesit din afaceri

-incepeti cu un plan fix de actiune

-fiti rabdator,pentru ca daca doriti sa va imbogatiti rapid,jucati la loterie.

Related posts

Unibet_468x60