Prinde un freebet de 500 ron pe Netbet cu Liga Natiunilor

Prinde un freebet de 500 ron pe Netbet cu Liga Natiunilor
Unibet_468x60

Liga Natiunilor este noua competitie ce a cuprins febra pariurilor si in special a caselor de pariu care se dueleaza in oferte promotionale pentru a atrage cat mai multi pariori. O oferta foarte tentanta in acest sens este pusa la dispozitie de Netbet care ofera un freebet de pana la 500 ron pariorilor care pariza cat mai multe bilete pe aceasta competitie.. Cei 500 ron pot fi ai tai daca plasezi cat mai multe bilete pe partidele din aceasta competitie. Mai exact sunt 4 nivele de care trebuie sa le atingi pentru a beneficia de cei 500 ron freebet.

Important este ca tu iti alegi nivelul de freebet pe care vrei sa-l incasezi. Daca vrei doar un freebet de 100 ron trebuie sa pariezi minim 10 bilete cu partidele de la Liga Natiunilor disponibile in oferta Netbet. Pentru maximul de 500 ron frebet trebuie sa pariezi 40 de bilete in perioada de desfasurare a Ligii Natiunilor.

Pariurile eligibile pentru freebet pot fi live si pre-meci. Ele trebuie insa sa se incadreze in conditiile de miza si cota impuse de regulamentul de participare la promotie. Cu toate aceste conditii cel mai important aspect de tinut minte este faptul ca indiferent de rezultatul pariurilor plasate freebetul pe care-l tintesti in functie de nivelul de bilete pariate, este al tau.

Related posts

Unibet_468x60