Teorii si concepte despre pariurile cu valoare in cota

Teorii si concepte despre pariurile cu valoare in cota
Unibet_468x60

Cu cativa ani in urma, a existat o carte clasica scrisa de Mark Coton cu privire la pariurile valoroase. Cuvantul “valoare” tinde sa insemne preturile in ceea ce priveste evenimentele sportive pe care parietorul sau jucatorul le percep sa fie gresite si pot fi folosite in favoarea lor. Exista doua trenuri clare de gandire aici, sunt aceia care cred ca un pariu este valabil daca castiga si acesta este cazul, indiferent de pret.

Acestia sustin ca daca plasati un pariu la 1.05 si castiga atunci pariul a fost de valoare doar pentru ca a castigat. Argumentul este ca este mai bine sa sprijiniti un castigator foarte scurt decat un ratat cu mult mai mare pret. Vad de unde provin acesti oameni, dar problema pe care o am cu asta este ca cum poti sa stii ca aceste selectii vor castiga si, de asemenea, daca sunt valoroase la preturi mai scurte.

Nu stiu daca vor castiga sau nu vor pune la indoiala intregul proces. Sunt sigur ca vor exista oameni care cred ca sustinerea de 1.01 de fotografii pe bursele de pariuri va fi o cale de a face bani. Daca credeti ca acesta este cazul si un sir de pariuri la acele preturi conduce la succes dupa succes, atunci nu va duceti departe.

Veti avea nevoie de un astfel de succes si de multe altele, pentru ca sustinerea acestor tipuri de preturi inseamna ca veti avea nevoie de o rata de greva de aproape 100% a castigatorilor peste pierziti. Numai ieri am vorbit cu un coleg care a pus un cal care a mers 1.01 in alergare si apoi a pierdut. El a fost in curs de a scrie pariul in jurnalul sau ca un ratat la vremea respectiva.

Jucatorii de tenis au pierdut meciuri dupa ce au fost in stare de functionare de 1.01 si acest lucru a dus la pierderea in timp a multor pariori in tenisul de pariuri si cine poate uita vreodata finala Ligii Campionilor de la AC Milano versus Liverpool 2005. Dar valoarea este o zona oarecum gri, pentru ca ceea ce o persoana vede ca valoare, altcineva poate vedea ca altceva. In trecut, am pierdut un pariu considerabil, sustinut recent de Nikolai Valuev (Daca nu stii cine este, este boxerul de 7,9 metri inaltime din Rusia) impotriva lui David Haye pentru titlul mondial.

M-am gandit ca orice, la bani egali sau mai mare, pentru un campion mondial care nu fusese niciodata batut si care si-a castigat toate barurile, a fost o valoare buna si am reusit sa obtin 2.15. Faptul ca a pierdut in puncte nu ma impiedicat sa simt ca inca mai aveam un pariu bun. Dar totusi va puteti insela adesea aici, crezand ca exista valoare atunci cand nu exista.

Dupa ce ati pierdut, incepeti sa va indoiti de faptul ca valoarea pe care ati crezut-o acolo era chiar acolo. Daca credeti ca un pret este o valoare, atunci trebuie sa acceptati si partea inversa a situatiei in care firma de pariuri sau cotele de pariuri sportive online au facut o greseala. Vazand ca acesti tipi sunt profesionisti si construieste preturi pentru un trai, atunci dusmanul tau este intr-adevar unul foarte formidabil. Cineva trebuie sa fi facut o greseala pentru valoarea dvs. pariata a fi valoare deloc.

Related posts

Unibet_468x60