Un bonus de bun venit excelent

Un bonus de bun venit excelent
Unibet_468x60

Toti pariorii cauta sa obtina cat mai mult la deschiderea unui cont de pariuri sportive la o casa online. Unul din motivele pentru care un parior se decide sa deschida cont la o casa de pariuri este bonusul initial care se ofera la prima depunere. Acest bonus care se ofera de casele de pariuri poate avea mai multe forme, cele mai cunoscute fiind suma primita in cont dupa efectuarea depunerii sau pariul gratuit care se ofera tot asa in urma efectuarii primei depuneri.

In cazul bonusului sub forma de fonduri in balanta dedicata avem si aici doua modalitati de acordare:

– integral la prima depunere

– in transe daca se acorda la mai mult de o depunere

Fiecare dintre voi poate alege ce varianta doreste insa mai trebuie sa tineti cont de si de valoarea acestuia care la prima depunere conteaza. In prezent valorile iniiale ala acestor bonusuri difera insa pariorii prefera casele unde aceste bonsuri sunt mai consistente.

Cine alege 888sport va beneficia de un bonus de bun venit de pana la 1000 RON, la prima depunere. Bonusul este de 100% din valoarea depunerii initiale si maxim veti obtine asa cum este mentionat in termenii si conditiile de utilizare 888sport daca depunerea depaseste valoarea de 1000 RON.

Related posts

Unibet_468x60