Unibet te premiaza cash la cele mai iubite sloturi

Unibet te premiaza cash la cele mai iubite sloturi
Unibet_468x60

Premii in bani reali in valoare totala de 45.000 ron te asteapta la cele 3 turnee de slots ce se vor desfasura in urmatoarele 3 saptamani pe Unibet. In fiecare saptamana va fi cate un turneu cu premii cash totale de cate 15.000 ron pentru primii 100 de participanti care se vor clasa in baza criteriilor stabilite in regulamentul promotiei. Iata mai jos care sunt cele 3 turnee:

  • 15-23 septembrie – turneul Book of RA
  • 24 septembrie – 2 octombrie – turneul Sizzling Hot Deluxe
  • 3-11 octombrie – turneul Lucky Lady’s Charm Deluxe

Poti opta oricand pentru cele 3 turnee in perioada de desfasurare. Ai nevoie doar de un cont la Unibet. In cazul in care nu detii unul, poti sa-l deschizi in doar cateva minute, iar apoi sa concurezi cu ceilalti participanti pentru ca castiga o parte din premiile cash puse la bataie la fiecare turneu.

La fiecare turneu vei gasii o lista disponibila cu jocurile de slots ce intra in concurs si al caror runde jucate se contorizeaa pentru clasamentul final. Clasamentul se va alcatuii intr-un mod simplu si anume in ordinea rulajului efectuat in perioada de desfasurare a turneului. Clasamentul va putea fi urmarit live in timpul desfaurarii fiecarui turneu, iar cel final va fi afisat pe pagina fiecarui turneu dupa finalizarea acestuia.

Related posts

Unibet_468x60