Freebet-ul la Finalele ATP

Freebet-ul la Finalele ATP
Unibet_468x60

Finalele ATP este un turneu de tenis al celor mai buni jucatori de tinis masculin. Acest turneu ATP are printre premii si unul de 1500 de puncte in clasamentul ATP si este un premiu vanat de jucatorii invitati sa participe la acest turneu. Aici se intalnesc cei mai in forma tenismeni si concureaza pentru marele premiu pus in joc plus sumele de bani oferite de Federaria Mondiala de Tenis.

Partidele de tenis de la acest turneu sunt puternice si merita prinse in promotiile caselor de pariuri online unde sunt ateptata cu nerabdarede pariorii inspirati. Cei mai inspirati pot beneficia de 2 Freebet-uri la Finalele ATP daca se alatura promotiei ce ofera aceste premii pe Netbet. Dupa cum bine stiti Netbet este o casa de pariuri online renumita pentru multitudinea de Freebet-uri care le ofera prin intermediul promotiilor, dar la Finalele ATP le dubleza pe fiecare jucator inparte.

Tot ce trebuie sa faca pariorii care doresc aceste doua freebet-uri este sa verifice pagina de promotii de la Netbet, sa indentifice aceasta promotie si sa partcipe la aceasta confrom indicatiilor din regulament. Totodata trebuie sa se aigure ca au sume disponibile in cont suficiente pentru a parcurge pasii promotiei, in caz contrar fiind nevoie de o eventuala depunere pentru a acoperii mizele necesare.

La final, dupa indeplinirea criteriilor de eligibilitate, se primesc cele doua freebet-uri, fiecare in valoare de 50 RON.

Related posts

Unibet_468x60