Dinamo Bucuresti si Unibet o noua colaborare

Dinamo Bucuresti si Unibet o noua colaborare
Unibet_468x60

Promotiile la pariuri pot fi uneori surprinzatoare. De data aceasta Unibet ne surprinde placut cu o colaborare pe o cota marita cu Dinamo. Cota marita se primeste de pariorii ce-si deschid cont la Unibet prin intermediul acestei promotii.

Practic trebuie sa pairezi 10 ron pe victoria dinamovistilor si sa iti asiguri de fapt un bonus de bun venit de 200 ron din castigul ulterior daca echipa mentionata va obtine victoria in timp regulamentar.

Mecanizmul de participare la promotie este cat se poate de simplu:

– mai intai se indentifica promotia si se porneste procesul de inregistrare

– pe formular se alege promotia in cauza

– se fac demersurile de verificare a identitati

 – se efectueaza prima depunere; depunerea trebuie sa fie in concordanta cu termenii si conditiile de participare la promotie; daca miza recomandata la pariere pe promotie este mai mica decat suma minima depusa, atunci se paote efectua depunerea minima acceptata, in caz contrar se va depune cel putin miza maxima recomandata.

Dupa ce va asigurati toate cele mentionate mai sus puteti sa treceti la plasarea pariului propriu-zis cu miza de 10 ron si castigul eventual de 200 ron. La o victorie a echipei din Stefan cel Mare, Unibet va ofera castigul sub forma de cash si poate fi retras oricand dupa validarea rezultatului final.

Related posts

Unibet_468x60