Acceseaza Betfair pentru o cota de 40 pe handball

Acceseaza Betfair pentru o cota de 40 pe handball
Unibet_468x60

Betfair este alaturi de jucatorii noi cu promotii deosebite in fiecare final de saptamana. In acest final ai o cota de 40 daca pariezi pe CSM Bucuresti sa invinga intr-o partida de handball ce conteaza pentru o competitie intercluburi la nivel european. Cum echipa noastra merge ceas in ultima vreme este si pacat sa ratati un pariu pe o cota de 40 asa facil de castigat.

Nu trebuie sa va temeti de acest sport pentru ca si aici echipele mari castiga cu usurinta si va aduc castiguri consistente. Asemenea ocazii sunt rare si din punctul nostru de vedere nu ar trebuii ratate. Daca vreti sa obtineti un castig usor si fara prea multe emotii si batai de cap, va recomandam sa dati curs acestei promotii.

Pentru a da curs promotiei trebuie sa va inregistrati pe Betfair folosind codul promotional ZSAN11. In acest mod veti avea in oferta activata cota de 40 la partida de handball mentionata in promotie. Acum ca a-ti deschis contul tot ce va ramane de facut este sa efectuati o prima depune prin care sa asigurati si miza ce se poate plasa la aceasta partida pe cota de 40.

Odata pariul plasat sansele sa pierdeti sunt minine, important fiind sa va ganditi la castig si la modul cum il veti multiplica in continuare.

Related posts

Unibet_468x60