Vino pe Betfair si ai cota 60 la victoria nationalei

Vino pe Betfair si ai cota 60 la victoria nationalei
Unibet_468x60

Este prima data in istoria promotiilor la pariuri sportive cand nationala primeste o cota fabuloasa pentru o victorie intr-o competitie oficiala. Ai cota 60 pe Betfair sa pariezi ca Romania va invinge Serbia in urmatoarea partia din competitia Cupa Natiunilor care este in plina desfasurare.

Da este cat se poate de adevarat, si daca nu ne credeti, va invitam pe Betfair sa va convingeti. Ganditi-va ce castig puteti obtine cu o miza minima. Da miza este minina adica poti paira 5 ron pe aceasta cota de 60 ce o primeste nationala la o victorie in fata sarbilor. Inistinctul de parior ar trebuii sa-ti spuna sa pariezi pentru ca nationala este pe val dupa o victorie importanta in deplasarea din Lituania.

Poti participa la promotie daca iti deschizi cont nou de pariuri sportive pe Betfair. Contul il deschizi in doar cateva minute. Trebuie pe formularul de inregistrare sa mentionezi codul promotional ZFBNGB ca promotia sa fie activa pe contul tau de pariuri sportive.

Dupa ce ai indeplinit formalitatile de deschidere poti face alte doua lucruri simultam si anume: verificarea identitatii pentru a activa toate functiile contului, precum si prima depunere pentru a asigura miza ce se pariaza in promotie. Pasul final este plasarea mizei pe cota de 60 si asteptarea castigului.

Related posts

Unibet_468x60