Ai 100 ron freebet pe Netbet

Ai 100 ron freebet pe Netbet
Unibet_468x60

Netbet ti-a pregatit o campanie speciala cu ocazia Cupei Mondiale. Pe toata perioada mondialulul ai zilnic un freebet in valoare de 100 ron. Promotia este destinata tuturor pariorilor, fie ca detin un cont pe Netbet sau nu. Ai avantaj la aceasta promotie daca este nou pe Netbet pentru ca poti beneficia si de un pachet de bun venit, mai mult decat generos.

Acum, in faza grupelor, poti profita la maxim de aceasta promotie fiind zilnic programate 3 partide. Pentru a beneficia de freebet-ul oferit trebuie sa pariezi pre-meci sau live pariuri single cu o cota de minim 1.60. Indiferent ce partide alegi trebuie sa pariezi minim 100 ron pe fiecare.

Partea frumoasa a lucrurilor vine tocmai dupa ce indeplinesti conditiile de validare. Indiferent ca pariurile plasate de tine sunt castigatoare sau nu, freebet-ul in valoare de 100 ron din partea Netbet este al tau. Tie iti ramane doar datoria sa-l utilizezi in urmatoarele 3 zile de la creditarea in cont.

Toate freebet-urile creditate in cont se ruleaza o singura data pe o cota de minim 2.00 pentru a putea fi retrase din cont. Daca veti paria fractii din freebet veti pierde toata valoarea acestuia indiferent de rezultatul pariului plasat. Sa nu uitati de regula celor 3 zile de vlabilitate a acestuia pentru ca nerespectarea ei duce tot la pierderea lui.

Related posts

Unibet_468x60