Fortuna te face campion mondial

Fortuna te face campion mondial
Unibet_468x60

Cati dintre voi nu viseaza devina campioni mondiali macar odata in viata!!! Acum daca sunteti majori si va plac pariurile sportive aveti toate sansele sa devenit unul alaturi de Fortuna pentru ca aceasta casa de pariuri online te face campion mondial daca iti alegi o echipa de la actualul Campionat Mondial aflat in desfasurare, iar aceasta castiga. Mai mult de atat poti castiga fara extragere un mega premiu in valoare de 250.000 RON pentru ca asa sunt recompensati toti campionii.

Dupa iti alegi campioana trebuie sa te inregistrezi pe Fortuna si sa pariezi pe fiecare meci al acesteia de la prima pana la ultima partida. Trebuie sa pui cel putin un pariu cu miza de 10 lei la o cota minima ce este specificata in regulamentul promotiei. Daca alegi inspirat te poti numara printre castigatorii de la finele campionatului mondial. Castigul maxim este de 250.000 ron si se acorda fara tragere la sorti. Daca sunt mai multi care au ales campioana mondiala corecta atunci premiul se imparte intre toti castigatorii.

Foarte important este sa stiti ca deschiderea contului se deschide pe baza CNP-ului si nu puteti avea conturi duplicate. In plus trebuie sa fiti majori pentru a putea participa la promotii organizate de companiile de jocuri de noroc.

Related posts

Unibet_468x60