Betano platforma anului la pariuri in Romania

Betano platforma anului la pariuri in Romania
Unibet_468x60

Pentru Betano este inca o confirmare, venita atat din partea industriei de gambling cat si a utilizatorilor acesteia, a faptului ca platforma de pariere si cazinou intruneste cele mai inalte exigente ale pietei.

Rapida, usor de folosit, cu o mare varietate de meciuri, evenimente si tipuri de pariere, cu peste 30.000 de meciuri oferite cu streaming live, retrageri in 24 de ore si multe alte facilitati – platforma Betano ofera spatiul ideal pentru distractie, fiind accesibila de pe orice device, inclusiv de pe aplicatii dedicate pentru iOS si Android atat pentru pariuri sportive, cat si pentru cazinou.

Activitatile de marketing ale Betano, de asemenea premiate, sunt desfasurate de peste doi ani de zile in Romania.

Strategia de comunicare  este una degajata, bazata pe emotia sportului, fara a insista pe stereotipuri. Pe langa reclamele desfasurate pe posturile de televiziune, in mediul digital, outdoor sau radio, Betano a creat in anul 2017 si un pachet unic de comunicare in Romania prin sponsorizarea Ligii 1 de fotbal, devenita Liga 1 Betano.

La finalul anului 2018, operatorul a lansat si prima campanie la scara larga pentru Jocul Responsabil – programul care ii indeamna pe utilizatorii tuturor platformelor de jocuri de noroc sa nu cada in plasa dependentei.

Tot in 2018, Betano a strans la start aproximativ 3.000 de oameni in cadrul cursei de alergare Betano Night Run, acesta fiind un tip de eveniment sponsorizat in premiera de o companie de jocuri de noroc.

Related posts

Unibet_468x60