Betfair este alaturi de Simona Halep la Australian Open

Betfair este alaturi de Simona Halep la Australian Open
Unibet_468x60

Simona Halep a debuat cu dreptul la Australian Open. Din acel moment tot mai multe case de pariuri online au inceput sa introduca in oferta cotele speciale pentru jucatoarea noastra de tenis. In turul doi va intalnii o adversara contra careia are cea mai buna oferta speciala pe Betfair. Aici, Simona Halep primeste o cota de 45 s-o invinga pe Sofia Kenin.

Daca nu ai un cont de pariuri sportive pe Betfair, ai posibilitatea s-a iti deschizi unul prin intermediul acestei oferte unde prinzi un pariu pe o cota de 45 cu sanse foarte ridicate de reusita. Sfatul nostru este sa nu ratezi o asemenea ocazie de a deschide un cont de pariuri sportive pe Betfair.

Deschiderea contului se paote face in doar cateva minute. Va trebuii pe formularul de inregistrare sa precizati codul promotional ZSAN15, cod ce are simplul rol de a activa super cota de 45 pe victoria Simonei. Odata creat contul, va puteti autentifica pe Betfair in vederea verificarii contului si efectuarii primei depuneri in cont. La depunere va trebuii sa aveti in vedere care este miza maxima ce se poate paria pe victoria Simonei si in ce conditii. In cazul de fata depunerea minina ce trebuie efectuata pe Betfair este suficienta pentru a acoperii miza ce trebuie plasata

Related posts

Unibet_468x60